Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WEIMAR

007--4-.jpg

WEIMAR


Weimar-Weimar....

A nagy emberirtás utáni vesztes útkeresése. Karl Liebneckt, meg Rosa Luxemburg. A francia Jaures utáni szociáldemokrata gondolkodási tehetetlensége és totális bukása.

A gazdasági válság, fél- vagy egészen csőd, s hozzá a megalázottság érzése.

Egy nép, akit elbutított egy messze nem vásári bohóc, de gazember, Sátán-fajzat, egy a hangulatok formálhatóságának jelszavait értő korai rezsicsökkentő.

Tiszteletet a németeknek!

Építsünk utat, ezeret! Le a bankárokkal, le, a nemzetidegenekkel, te, szoci, lépj be hozzánk, mert te is csak azt akarod, amit mi, legyünk együtt győztesek, und SA maschriert im festingen....

Nálunk ne a buzik uralkodjanak, elég volt színjátékaikból, nekünk kristálytiszta a jövő, mint az éjszaka! Nő, szülj gyereket, ez a dolgod, kell a német. Határok, remegjetek!

Weimar.Weimar...

Elbuktál a butaságod okán. Bebörtönözted, de ki is eresztetted a hűvösről az átkot, és gyengeséged kihasználva a te törvényeid szerint emelték trónra a pestist.

Weimar-Weimar.....

Ma itt éled utóéleted kishazámban. Kétharmados maffiaállamban, ahol Tőkés László az etika, szíjgyártó a hozzáértés, a bibliai Lázár a fácános tolerancia és egy fagyosszent, demagóg a főnök.

Építed trónját a gerinctelennek, és süllyedsz, magyarom!

Veled, szavazásokkor otthonmaradó, nem gondolkodó polgártársaimmal, széthúzásainkkal, már rég nem mai, magyar Weimart próbálunk életben tartani, sorsára hagyni.

A sírunkat ássuk, de nagyon!!!!!

Ébredj, Dózsa népe!

Kiút csak egy van! Ha gondolkodol!


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o5.23.