Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÜZENET ADÓMENTESEN!!!!

 

 

10592879_10203572271085829_6637406179768738011_n.jpg

 

ÜZENET ADÓMENTESEN!!!!


Megérne egy misét végigolvasni a Grippen botrány iratait, nyájas olvasó!

2oo1-es vadászgép beszerzésről szól első látszatra, pedig az, amit a ma kitiltásos híreinek birtokában hiszel az első olvasat után, az nem látszat! Lépésről lépesre bejárt út, tégláról téglára épített torz épület, ami ma összedőlni készül.


Mentalitás, világlátás, világnézet, hogy leváltom az APEH-elnököt! Az új, a hosszú bitek éjszakáin majd eltünteti akkor még csak pár tízmilliárdos stiklijeinket! A megeszem, megveszem a marginalizálódó pártokat mentalitás, lásd KDNP- Kisgazdák! A választok magamnak főügyészt, Alkotmánybíróságot, Kúria-elnököt, aki majd kifürdet-kimos mentalitás elhatalmasodása, valljuk be, a plebs, a mi, az egyszerű emberek körében régóta kerengő, soha nem bizonyított és nem is bizonyítható, -  nem zörög a haraszt – pletyka mentén-okán, hogy minden csúszópénzt arányosan osztunk. Három ötöd a kormánypártban, két ötöd meg a mindenkori, akkor még erő-ellenzék zsebében landol. Leszámítva, persze, az egyes ügyletek nevesíthető (sosem nevesíthető!) természetes személyeit, a fogható, meg nem fogható embereket, akik a pártkasszára is szartak, de legalábbis a pénz zömét zsebrerakták.

Új világ, új alku kevesek hasznára három ötöd- két ötöd arányban egészen addig, míg velejéig nem korrumpálódott a rendszer. Táskás kijáróemberek pénzverdés táskatitka dönt közbeszerzések eredményéről pártállás-függetlenül. Nagyban nyernek a nagy korruptak. Szinte mindent.

S, hogy a kis korruptak se zúgolódjanak, beindul a piti, a családi lopás megideologizált törvényestése – lást trafik- és földmutyi.

Honnan indul?

Noná, a kályhától, mint mindig!

Az államtitkár asszony kiflit lop. Kimossák.

Az elítéltből pénzügyminiszter lesz. Kimosták.

A három per kettesből is államtitkár lesz. Ki sem mossák.

Szállnak repülnek a Grippenek.


Ez a brancs, a ma már csak egyszereplős lopós, valamit nagyon kifelejtett a számításból!


Van két embléma-állat, arra messze, Amerikában! Az egyik a szamár, ami köztudottan nagyon okos, makacs. Jézust is ő vitte be Jeruzsálembe, a pálmaünnepen. A másik az elefánt, aminek robusztus testéhez mondás kötődik: Soha nem felejt!

Nagy ám a baj, illiberális muslicáim, törpe világlátóim, unorthodoxaim, ha a két állat egyszerre lép a narancsra!


Az elefánt nem felejt? Nesztek a Grippen.

Most elúsztok olajon, liszten cukron, internetadón, a magatok telhetetlen gyarapodási vágyán, szaron-hugyon, hogy adná az Isten!

Mert elegünk van belőletek!!!!!!!


Nektek a hat harmad is kevés, hogy túléljétek, amit főztetek!

Mentek.

Mentek oldalogva, mentek börtönbe, mentek migrációba. Ez a sorsotok!


Küldöm ezt az adóval ma még nem sújtott billentyűzetről vida ildikóknak, sesztákoknak, lázároknak, szíjjártóknak, rogánoknak, de simicskáknak, nyergeseknek, garancsiknak, legfőképp tartójuknak, a stadion-őrültnek, a betegnek, és hogy rám ne süssék az egyoldalúság bélyegét, puchoknak, bajáknak, Iránt látogató kereszténydemokrata megélhetésieknek, hülyéknek, szilykatáknak, meg mindenkinek, akit illet. A kis smukknak is....


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.1o.22.