Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


UTÁLOM A POLITIKÁT

(és vele ébredek, természetesen, naponta)

 

Cikket olvastam a Virtuson.

Szerzője anonim: nawesh. Javaslom, mielőtt itt folytatnád az olvasást, keress a cikkre!

 

http://www.virtus.hu/index.php?id=room&aid=102420

 

A cikket, adható tízesre értékeltem. Mielőtt megindokolnám okát, elsőször az elsőként, ott, a cikk alatt véleményezőnek szeretnék apró, félvemondott információt kiszivárogtatni a nagyvilág óvodásairól, talán róla is, ha bevallja, ha nem.

Óvodás korban a gyerekek nagy többsége játszik a nemi szervével, de a felnövő gyerekek nagy többségéből nem lesz kurva. Sem Zalatnay Cini. Egyenlőségjelet a két állítás között az tesz, aki akar, aki szeret. Lelke rajta!

Nekem is kedvenc játékom volt a papás-mamás abban a korban, és lepődjön meg, kedves vélemény-nyilvánító, a tanultabb formájában, ma is kedvencem!

Szegény kislányról (Ciccolina) beszél a cikkbeni riportalany kapcsán, pedig csak egy olcsó, kültelki kurváról van szó, akit legföljebb a pénzimádat (oka külön társalgót érdemel) vezetett rossz utakra.  :):):) Elnyűtt sláger mióta világ a világ.

 

Szegény hülyék az olaszok, akik politikai csömörüket az épp akkor, időben megtartott, háború utáni negyvenhetedik??? negyvenkilencedik??? választásukon egy ribancot is megválasztottak képviselőnek. Igaz, Róma hagyományaival maguk mögött, az olaszok ma sem választanak másképp. Vezérük egy mágnás, médiacézár, aki saját csatornáján közölte népével minap, ő bizony nem kúrta! Az inkább a malac, mert az a kurtafarkú, akinek köze bármi is lehet a tizenhét éves arab-egyiptomi??? prostihoz, aki estélyein, s idővel a rendőrség razziázó hálójában is megfordult.

 

Most talán a cikkről!

Szívem szerint szólt, bárki írta! (Hozzáteszem, ha én írok bármi vitára alkalmat adó, neadjisten vitát generáló cikket, a nevem adom hozzá, s nem bújok keresgélendő nick mögé.)

 

Joggal és okkal kérdőjelezte meg a sok tahó, felkapott, magukat riporternek, műsorvezetőnek képzelő fabrikált celeb, szakmai tudását, hozzáértését, etikai megfelelőségét, véleményformáló hozzáállását a szerző! Nem ásott mélyre, nem, ment a gyökerekig, csak a felszínen úszó (fajsúlya könnyebb) szart kavarta jó érzékkel elénk, vizeket szeretők elé. Nézzétek, ezt kapjátok ezektől!

Hajdú Péter se más, mint a kisbalázs, mint megcsináltmónika, józsibarát, mint a hülyébbnél hülyébb brazil és félbrazil cukormáz-takony sorozatok, vagy épp a Vágó műsorokat felváltó hülye-kvíz, esetleg a lopott ötletből magyarra, magyar nézőre, kispénzesre, otthonülőre, alulinformáltra, a valóság kínjaitól betegre tervezett Való Világ.

 

Nem értek egyet a média szabadságának bizonyos korlátozásaival!

Más korlátozásokkal, ugyanitt, maximálisan egyetértek. Nem vagyok ítész, hogy eldöntsem, mely korban mi a helyes, mi istentől elrugaszkodott.

Nem tömörülök egyszemélyben Chartákba, hogy orra alá dörgöljem a hatalomnak, valahol, valamiben nagyot hibázott, s ha így folytatja, véteni fog, ha más nem, ellenem! Nem járok a Parlament elé sem tiltakozni, hisz ott, (A helyszín fontos, más helyszínekre nem igaz) spontán nagygyűlésen csak egyszer voltam. Mikor Zűrős Matyi kikiabálta, hogy Köztársaság vagyunk.

Marha nagy Köztársaság lettünk! Az eltelt több mint húsz évben nem figyeltünk arra, hogy a rossz példa ragadósabb, mint a jó, a sokszínű lopás nem gazdagodás a köznek, de minta, mint a lottó, kitöltetlenül sok életbeindulónak. ’Talán én is nyerek, meg én itt biztos nyerek, hol itt a póker’ felhanggal.

Hiszem, hogy kell ilyen cikk, kell ilyen világlátás! Hiszem, hogy helyes, ha kikérem magamnak, az én házam táján ne diktáljon ízlést, sorbaállást kultúrdebil!

 

Zárszónak annyi (tudnám ragozni tovább, de elfogyott a szufla, méregből jött), naponta kapok ismerten tisztességes, nem tolvaj emberektől slágerként ide-oda küldött, másokat, velem azonosakat, embereket, genetikai hozzátartozás alapján nem felmenőim közé tartozókat osztályozó, ítélő, megítélő, elítélő mocskot. Igazságtartalommal. Hazugságtartalommal.

Szégyenlem magam küldőik helyett.

 

Követelem!

 

Kell! Kell a médiatörvény!

 

Legrosszabb esetben, ahogy van. Változatlanul.

Amíg meg nem tanul egy torzra nevelt korosztály élni, harcolni saját boldogulásért NEM ETIKÁTLANUL.

 

-csataloo-

Balog Gábor

2011.01.18.