Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


URAM, MOST SEGÍTS!

 

2012.05.20.-003.jpg

URAM SEGÍTS!

 

Ha akad pengegyáros, aki reklám ide, reklám oda, érdekelt abban, hogy biztos piaca legyen az egyetlen európai banánköztársaságban (bocs, pontosítok, narancs!), akkor ott a főnöknek bizony kurvára napi kötelezettsége az esti ima, hogy a pocakos mindentmegmondó borostája naponta újra nőjön!

Ha akad közlekedés ügyben bármerre elkötelezett, annak élete tevékeny része kell legyen az esti ima a felcsúti mellékvonalért!

Vizek, vízi-sportok mellett elkötelezett gyártó- befektető jobb, ha szem előtt tartja a kikötők tulajdonjogainak alakulását és ugyancsak keres valami mantrát a vezérért.

Aki kertészet-botanika, netán nagyobb léptékben, agrárium szinten álmodik, vésse agyába, a vezér még nem saját lábán álló egyik sarja Flóra! Ha nem találja meg a helyes imát, mehet a lecsóba, mint a kishantosiak!

Gáz van Uram és nem is beszéltem gázszerelőkről!

Furcsa bakugrásként hadd mondjak áldást, a minden népek kormányánál jobban teljesítő jelenlegi magyarra!

Áldd meg Uram, aki ellopta kicsiny, tízmilliós, vallásban, pártállásban, jóléti szintben megosztott néped nyugdíjra félretett pénzeit, add, hogy áldja a kisember, amiért pont annyit adózik, mint a milliárdos, add, hogy félretett pénzéből bronz szobrot rendeljen neki a munkaképessé visszaminősített se karja- se lába rokkant nyugdíjas, Uram, hogy értékükön kezelje őket a magyarság, a nép!

 

Kérlek, Uram, adj villámaiddal félreérthetetlen jelet, hogy a töpszli ámokfutása a Te akaratod, hogy csókos társai hű, nyilvántartásodban előkelő helyen számontartott híveid! Erősíts meg, kérlek, hitemben, hogy sömjének rétváriak, elsimonok összes arcátlan hazugsága, de puszta létük is a Te magasztos léted szolgálják, hogy értünk, a semmiségért, a lázárok nem-rokonai lázárokért történik minden, ami történik velünk!

 

Kérlek, mondd ki Uram, valami kinyilatkoztatással, te aztán nem alapítottál egyházat egyet se nem! Kend Fiadra a fiaskót, hogy alapított egyet, nem számtalant, s hogy ezzel akarva-akaratlan, emberre bízva az értelmezést, lettek alapítók leszármazottjai kirekesztő, gyilkos, spanyolcsizmákkal tortúrázó, máglyarakásokra küldő a benned hívő sokaság!

Mondjuk sokan: Tiéd a Hatalom, Tiéd az Ország! Hát mondd, kérlek, bármi áttételekben, bármi rébuszokban, de mondd megfejthetően, hogy Neked a töpszli a Kolbásztöltő a kedves, hogy Leninre pariban nálad jó pár pontot ver sima versenyidőben, hogy értékeled amit cselekszik.

Mi itt, majd megértjük, hogy kőtáblás parancsolataidnak mára annyi, hogy új világot találtál a nekünk juttatott picurban, ahhoz, hogy neveddel szánkon, a gondolkodás kemény bűnbe esett elkóborolt birkák, vacsora lehessünk oltárodon!

 

Szól, kérlek Uram aktául-problémáinkról is, az Allah hívók talpas területszerző akciójáról! Kérlek, mondd ki, hogy istenségedet semmiben nem változtatja meg, ha százmillió téged csak rosszul értelmezett hamisítványnak tartó másvallású települ be minden százmillió hívőd mellé szomszédnak! Mondd a képünkbe, hogy álszentek vagyunk és csak a területeink féltjük! Mondd azt, hogy erős hittel, sok hozzád címzett imával a talpa-sokk áradat megfordul és elindul a kvarc- és atomórák honaiból a homokóra honaiba vissza! Önként, meg dalolva!

 

Uram, csendesen mondom, mert távol álljon tőlem. a mélyen alvóval szemben megfogalmazható, vagy megfogalmazott bármely kritika! Útmutatásaid híján vagyunk, akik. Emberek!

Tele félelemmel, akik nyakukba szavaznak egy gazembert sok korábbi példádra hajazón, Emberek, akik elvesztik hitük a változtathatóságban, a szabad akaratban.

Ülünk egy katyvasz közepében, mint szegény Pilátus, anno Fiad perében.

 

A pengegyáros majd kiimádkozza a magáét itt, idelenn, a felcsúti mellékvonalat dicsőítő is megdicsőül, és agrárminiszter lesz Flórika lábgombájáról pozitív kicsengésű tanulmányt publikáló mezőgazdászból is. Összes mai, kormányzati lázárod is burjánzik majd, mind a rák. Te akartad?

 

Mifrancot mondhatnánk, mint azt: Uram, segíts!?

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o7.3o.