Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚJSÁGÍRÓKLUB

 

 

008--15-.jpg

 

ÚJSÁGÍRÓKLUB


Jobban szeretem, ha nevesítik a szerzőt. Szívesebben olvasok bármit, ahol az írás alatt ott a név, valós.

Amit beidézek, nem ilyen.

Ha minden igaz, az Új Ász net-formáció, weblap cikke. Ha a szerző nem a formáció, a weblap, de valós, akkor a szokásjog szerint a valós szerző gondolatai teljes felvállalását vállalja a megjelentető, „ujasz” aláírással.

Nézzük az idézetet:

Az ATV Németh Sándor egyszemélyes televíziója, függetlenül attól, hogy a cégbejegyzéseken milyen nevek szerepelnek. Az ATV-ben nem történhet semmi, amiről ő nem tud, és ami az ő akaratával nem egyezik. Az ATV semmi olyat nem tehet, ami ellenkezik Németh Sándor érdekeivel. Németh Sándornak az orbáni fasisztoid rendszer aranybánya. Soha egyetlen demokratikus kormánytól ennyi pénzt, és ilyen jogokat, amely minden törvény fölé emeli, nem kapna. Németh Sándornak eminens érdeke fűződik ahhoz, hogy az Orbán-rendszer soha ne bukjon meg. Maradjon konszolidáltan elnyomó, puha diktatúra, amelyben a katolikusokhoz hasonló államegyházi státuszt élvezhet. Úgy ömlik hozzá Orbántól a pénz, hogy közben ellenzékinek látszó televíziót működtet. Az a rulettjátékos, aki pirosra és feketére is tesz egyszerre. Németh Sándor a háttérben mindig kamarillapolitikát folytatott. Napi kapcsolatban állt az SZDSZ, később az MSZP, majd az MDF vezetőivel és embereivel. Ugyanígy van ez most is, a kijelölt emberei révén napi kapcsolatban áll Semjén és Orbán köreivel.”

Gondolkodó, a mi, kismocsok történelmünk felületes ismerője sem mondhatná önmaga szembeköpése nélkül, hogy a leírtak – nem igazság. Minden állítás tele papírral, fekete-fehéren nem bizonyított, de csupán józan ésszel, s a történet ismerésével is bizonyítható, valószínűségében elfogadható összetevőkkel.

Ha valami erősen hápog, a seggit riszálja és a combja sütve jó, s ráadásul háziasított vízi szárnyas, de nem liba, az bizony kacsa, akkor is, ha mást állít róla a hatalom.

Az ATV eleve réteg-TV. Félig, vagy egészen értelmiségiek, a vélemény árnyaltságára fogékony, zömmel baloldali beállítottsággal, vonzalommal áldottak-vertek adójának akart látszani. Tette sikerrel. Adási körzetei eddig, s ma is korlátozottak, labdába sem rúg a közszolgálatik, nagy kereskedelmik és leányaik-legényeik térképes lefedettségével. A megélhetésén töprengő lopni indulóhoz, már térkép szerint sem, a nincstelenhez, de a nagyvárosokban kábelre nem jó proletárhoz sem jut el, annak a kínálat a Hírt nyomatja. Ugyanazt a jó hírt, amiről a szektafőnök vasárnaponta papol.

Egy, a köznép által ellenzékinek hitt médiánál sosem hátrány, köpnek is arra, látja-e őket a miskolci cigány, az ózdi, ásotthalmi, vagy -horribile dictu- felcsúti nincstelen, esetleg a Dankó utcában menedéket kapott hajléktalan.

 

N.S. arra, és abban jó, hogy eladja magát.  

 

 

Olyannak akart látszani, aki-ami felfogja, érti, felkarolja a nem csak orbáni Magyarország létezik feelinget, és a politikai időjárás előrejelzés szerint enged észt osztani, hogy a pecsenye nézettség oldalon úgy maradjon, közben a hatalom támogatását sem veszti el. 

 

Miért mondom ezt? Mert a visszhangtól eltiltottaknak a kisajátított elgründolt, megfélemlített média-világban kellett egy csatorna, ahol megmaradt a visszajelzés, hogy nem, nem vagy totál hülye, hogy élnek még veled egyformán, vagy majdnem egyformán gondolkodók.

 

Ennek megfelelően nyalta/nyalja a nép, a gyöngytyúk, a szervezett, irányított ATV taknyot estelente, egyenes beszédként, de - és most jön a lényeg! - az erősen MSZP támogatást sugalló kövületek mindig összefogásra buzdító, de minden szükségesnél többször és ÖNKÉNTESEN fanyalgó, a valós összefogást úri módon lesajnáló műsorát, az Újságíróklubot is.

Nem lep meg, ha a véleményem megint biztosítékokat ver ki, meg-és kitagadott leszek jobbnál jobb körökben. Vállalom! 

 

Nem sírok majd sem Mészáros, sem Bolgárbácsi után! Az idejük lejárt! Mórok voltak úgy, hogy kellett, kötelező volt tudniuk, mert kurvajól megfizették őket! Feketeseggűek! Mórok! 

Nem vitatom, hogy sokaknak erős hiány lesz az eltűnésük. Megélik, átélik és tele lesznek tehetetlenségérzettel, hogy elmúlt egy darabja a való világnak.

 

Annak a világnak, amit egy pénzre éhes szervező, saját zsebe tömésre szervezett látványként adott velük, általuk nekünk, mert gondolkodás helyett elfogadtuk azt, amit épeszű el nem fogad:

Szarból nem lehet várat építeni........

 

Balog Gábor

-csataloo- 

2o14.o6.o5.