Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TORTA LENNÉNK? TORTA?

2012.05.20.-003.jpg

TORTA LENNÉNK? TORTA?

 

Nem nyitjuk újra a torta elosztását – nyilatkozta a gatyareklám, s a lelibásozott helyeselt hozzá! Ez a létező legjobb megállapodás, amit mi kötöttünk, ez segít hozzá a kormány leváltásához!

 

Hát ide figyeljetek, ti alulméretezett, homokba dugott fejű struccok!

A dolgok mai állása szerint a törpe listán szerez majd ötven százalékot, a hónaljszőr-pártja meg majdnem húszat. Egyéniben a ti, és jelöltjeitek zöme  arctalanságának, vagy épp túl lejáratott pofázmányának köszönhetően elvisz hetvenöt helyet, oszt’ kalap-kabát, jónapot!

 

Nem veszitek észre, a választás nem a ti ambícióitokról, hanem a mi holnapunkról szól!

Torta, az persze van. Nektek, a közös bukás után is a parlamenti menzán,büfében. Nekünk marad a törpe főztje, amit az idiótaságotok miatt valójában a ti torkotokon kéne lenyomni!

 

Titeket végleg leírtalak!

 

Ha a maradék semmi időben, - akár Karácsonyra, ajándékként – valaki hiteles azzal lép a színre, hogy egyetlen évet kér, csupán egyetlen évet, amíg szemétre dobja a törpe kotmányát, s utána új választást irat ki, ha ez a formáció egyesíti Gyurcsányt, Fodort, Kunczét, Bokrost és a civileket, a természetes és széles összefogás-pártiak zömét, ha vállalható, tiszta, új arcot jelöl miniszterelnöknek, akkor lesz váltás! Velük! Opcióval nektek, „együttet” hazudó különutasoknak a csatlakozáshoz, de értéketeken dominanciátok nélkül.

 

Ha nem, akkor a karácsonyi ajándék lesz az a felnövő kisded, aki majd négy év múlva hozza el az új világot. Sokszínűt, nélkületek! Mert ti, ebben az esetben, kivédhetetlenül, megállíthatatlanul eltűntök a politikai palettáról mindörökre.

 

Ámen.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2013.11.24.