Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÖBB ORBÁNVIKTOR

2012.04.19.-022.jpg

TÖBB ORBÁNVIKTORT

 

Több orbánviktor kellene az országnak, mondja a cölöpös bunkó.

Mintha a már meglévő egy nem lenne túl sok!

Teher, nyűg, métely és fekély a demokrácia, a nemzet, de pártja, a fidess testén is a falánkságáról elhíresült Gömböc, a kényszeres hazudozásairól elhíresült Páva.

 

Ez, a cölöpös bunkót, a Gömböc lelkiismeretét nem zavarja. Neki több orbánviktor kell!

Tán téglára gondolt, a szentem, mert ha úgy, abból sosem elég! Minden rendszer kitermelte sajátjait, ahogy a ritka orbánviktorokat is! Persze, akadt kisgazda, meg miépes vezér és fél frakció, no meg refi-röfi püspök, egy sor rossz pap (ik), vagy roszik pap, pénzügyminiszter, államtitkár stb., de sajnos szadeszos is, akiről feketén-fehéren kiderült, tégla, ugyan, de másfajta házikó építésére tervezték-szervezték, mint amire mi, nem annyira kackiás bajuszos polgárok gondolunk.

Szerintem, ez a cölöpös bunkó simán anus-imádó! Oly régen műveli a szakmát, hogy beleszeretett! Neki már mindegy, mitől bűzlik a nemember, de az is, mit vacsorázott, csak benyalinthasson egyet! Pulpitusról is olyan jól mutat, ha a szocik egzecíroztatása és egy laza gyurcsányozás közben, keblére ölelve magyar-bajszosan a nácikat, lefettyint egyet-kettőt a főnök alfelén. Sajtóban meg veszik, mint a cukrot!

Amúgy, csupán a játék kedvéért elgondolkodtam, mi lenne, ha lenne legalább kettő orbánviktorunk? A stadionokban épp csak lézengő pár száz szurkoló megtalálná a régi rigust és zengené TV közvetítés alatt egész a betiltásig, hogy orbán I. és orbán kettő jó nektek az NB II.? Hétfőn kamatcsökkentésről tárgyalna a bankszövetség az egyikkel és megállapodna a másikkal kedden, hogy nincs olyan? Az egyik valag pénzt fektetne az ügyeletes Quaestorba, a másik másnap kártalanítaná magát? Nemzeti konzultáció mind az ötszáz bigott visszajelző címzettjének baromságaival állna ki „minket támogatnak- döntött a nép” szöveggel az egyik, s TEK támogatásos dobbantást szervezne maga és családja részére a másik?

S közben, együtt bedöntenék a bankkártyás fizetés elektronikus rendszerét, lehetőleg szombaton, amikor a legtöbben vásárolnának? Ma a bankkártya, holnap az OTP?

 

Megmondom én, mondom kéretlenül, hova való a magyar palettán a fölösleges, de létezőtől egynél több orbánviktor!

Oda, ahová a létező!

Börtönbe!

S, hogy ne unatkozzon, mehet mellé cellatársnak az egész tolvaj, hazug, simlis bagázs!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o4.25.