Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TETVEZIK A LOVAG

2012.04.13.-004.jpg

TETVEZIK A LOVAG

 

Az ígéret szép szó.....

A mondás is szép. Magyar. Nyelvi örökségünk része. Magánéletünk, neveltetésünk egyik alapköve. Öntudatlanul is tartja magát hozzá a szeretetben nevelt, de ehhez igazodik a zsidó-kereszténynek mondott félvilág, sőt az Indiából indult másik félvilág vallási tanítása is. A harmadik fél világról nem beszélek. Ki-ki keressen utána.

Mi nem hazudhatunk.

Nekünk erkölcsi törvény tiltja a hazugságot. Belénk égetett. Belénk bégetett? Mi saját alapértékeink ellen vétők vagyunk, ha hazudunk.

Van-e kivétel? Feloldást ad-e a kényszerhelyzet, a hazugságba kényszerítettség, s ha igen, hol a határ? Ki dönt – akár valláselvek szerint – mi a kényszerhelyzet?

A bizalom, hűség és megbízhatóság, pártnevük német halálkommandó nevével második s-ével pontosító magyar találmány (Copyright: beszervezettek, jelentők és balekok) első párttagkönyvesei a totális, be- és kifelé forduló, körkörös és gömblakban, a lopj, csalj, hazudj, de tedd ezt magadért és értünk gondolat prominensei.

Ígéretszegők.Hazugok.Tolvajok. Alvó-sejt beépítettek. Hol ide, hol oda. (kifejtsem????)

Az ötödik pecsétes passzusára hivatkozó csótány nyilatkozott. Tett nyilvános ígéretet, válik emberebbé írásaiban. Tartani két hétig sem tudta. Írásában vált ismét azzá, ami. Uszító, képzetlen, tudáshiányos, empátiára képtelen, fenntartott, talonban ápolt, taktikailag beépített gennyalakká. Lovagrendünk kitüntetettjévé, ami. Nem aki! Ahhoz ember is kéne a gatya mellé!

Áldott vagy Mária országa, Áldott, te megtépett Kishaza, Áldott, ahogy minden hallgatásoddal, félszeiddel, Népem, a magyarok huszonötféle vérrel keveredett, színmagyar, meg keresztény (manapság zömmel ateista), jobbnak mondott, meg magukat jobboldaliknak valló tróger politikusainak hazugságáradatában fenn akarsz maradni!

Áldott vagy, hogy birkaként viseled kereszted, a bibliáidban hirdetett Gonosz terjeszkedő, hosszas túlélésre berendezkedő uralmát. Csak lesz valami jutalmad, az elszámoláskor! Ha más nem, hát a föld, amibe eltemetnek.

Mária országa! Te azzá váltál, ahol a pap is  lop!Ahol a Tízparancsolat smafu!

Ott, ahol mint máshol: Fejétől bűzlik a hal, s nem kevesek szerint az ország is halszagú. Egy lovaggá avanzsál parasztnál rosszabb, egy valódi senki hazudott pofádba minap.

Észre sem veszed!

Akarsz te tisztességesen, a mocskot kizárva túlélni, Magyarország?

Akarsz-e túlélni akkor, ha tudod, hogy a gazember támadói, a jobb élet kihívói, az egyenként szentek ma semmi, összefogásra képtelen percemberek?

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o16.o9.o8.