Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TANÚSÁGTÉTEL

 

10592879_10203572271085829_6637406179768738011_n.jpg

TANÚSÁGTÉTEL


Csupa keresztény mentalitással.....


Most kéne újragondolni, hova, és miért csak oda jön az a nem kevés manna, amit az Unió jobb módú polgárai adójából küld Magyarországra, a rászorulóknak.

Most kéne újragombolni a kabátot, megnézni, ki, mi mit tesz, hogyan és merre oszt szét, mekkora szervezetet működtet milyen pénzből és hol koppan a potya manna mellé állami támogatás, hova nem.

Most kéne a statisztika emberbarát, nem csaló-hamisító, becsületes arca, ami csak tényekkel dolgozik és nem szolgálólánya senkinek. Csupa keresztény mentalitással most kéne ott, a pénzosztóknál lobbizni, tartani röpke felvilágosítást, ki, mit ér itthon a szegénygondozásban, ki, miből teszi azt, amit tesz, milyen ellenszélben, milyen meghurcoltatások, vagy kontrájaként, milyen vállveregetések mellett.

Most, amikor érik, vagy be is érett a terv, hogy a pártok megjelenése előtt már tevékeny, segítésre és figyelemfelhívásra szerveződő párak egy maradékának, egyházi státusa után, szegény és hajléktalan-segítő tevékenységi jogkörét is készülnek elvenni, ellehetetleníteni, visszamenőleges törvénnyel semmissé tenni azok, akik a rendszerváltás hamis szívű, köpönyegforgató haszonlesői, a lenyúlások lovagjai sújtásos díszmagyarban, bazilikák első padsoros-lakói, alaptörvényes, szavakban-keresztények. A hatalom részesei, a dőzsben élők. A maguknak utcát aszfaltoztatók, székház-gründolók, a lézeresjanik, komondorosan, önzsebre vak ingatlanszerzők, Josip Tot vérrokonok, sárazsadányiak, kétharmadosok....

Az „Arbeit macht frei” új keresztesvitézei.

A célpont Iványi Gábor és az Oltalom.

Most kéne vagy ötven civil szervezet összefogása, közös fellépése, akik kellő tájékozódás után meggyőződéssel állnak, állhatnak a tények mellé, hitelesítik a hiteles, végzett munkát és ha eszük is van – a civileknek, ha nem cöfögnek, akadt mindigis – a valóság bemutatásával eredmény érhetnek el a pénzosztónál. Hozzáállásukkal az egészséges emberi mentalitást képviselhetik és életet mentenek.

Kell, hogy ebben a Magyar, Nemzeti Mocsokban kiálljon valaki a már Strasbourgban is tudott, megítélt igazság mellett! Kell, hogy felébredjen, a mélyalvó, az embertársával szolidáris ember!


Az imádsághoz, hogy eljusson ahhoz, akit illet, elég tíz ember.

A fohászhoz, hogy értékén jusson emberi ítélőtestület elé, kell az ötven. Nem ember, de szervezet. A gazemberség megváltoztatásához kell a szervezett állásfoglalás. Ellene!


Az írott szó pedig tanúságtétel örök értékek mellett.Balog Gábor

-csataloo-

2o14.1o.16.