Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZILVESZTER, AHOJ!

  

anwhite.gif

SZILVESZTER, AHOJ!

 

Nem épp szerencsés kétezer tizenkettő utolsó napja. Tegnap elkapott valami orr-kór, most folyik a taknyom, de olyan vehemenciával, mint a Keleti-Mecsekben az Anyák kútja forrás, és alapból pont olyan randa a képem, mint Orbán Viktor, mikor a népre mosolyog. J

Azt hiszem, ma kerülni fogom a barátaimat.

 

A kényszerből velem szenvedők szebbike szintén elkapta az orr-kórt, de érdekes módon őt nem csúfítja, legföljebb zavarja, igaz, erősen. Hogy újra hasonlattal éljek, kb. úgy, mint a kövér házelnököt a Parlament egésze. Igen, az egésze, ne tessék már homokba dugni a fejeket, utálja ő nem csak az ellenzéket, de a saját fajtáját is egytől egyig, kivéve mondjuk a bálvány- törpeseggfejet, a megturulosodott kőbányasarjat, meg a nejt. Ebben a sorrendben. Önmaga  után. J

 

A másik fertőzés-jelölt, a neméből adódón nem oly szép, mint az előbbi, s ebből a gyönge kis beszúrásból kiolvasható, hogy férfi, hisz a beszúrást én ejtettem meg emitt.

Eddig megmaradt jelölti státusban, de kijelenthetem, elkapja ő is, ez amolyan lappangó bizonyosság, mint a baloldal összefogása januártól.  J

Most, a be- és össze-visszafertőződés előtt még vigyorog, hordja húszasával a pézséket, hol nekem, hol a másik áldozatnak, pedig tudja jól, én kurva megrögzött balos kövület vagyok, nálam fényes szelek fújnak taknyos orrból is, de sosem papírba, inkább agyonmosott-vasalt textilzsepikbe. Hagyomány!

 

Vettem egy üveg Szovetszkoje Igrisztoje-t, hogy lékelem, vagy pukkasztom, mint a keretszám-lufit, ha ideje jön, éjfél körül. Persze, lehet, rosszul olvastam a címkét, már nem szovetszkoje, az igrisztoje-vel meg nem is törődök, mert az csak a védjegy, a ne lopj parancsolat miatt ráragasztott kényszer, amúgy pezsgő, Champagne-szkoje J.

A pezsgőt mindig utáltam. Tán az arisztokrata génekből jutott kevés, tán a beiszom belőle egy pohárral és máris fejfájós a másnap génhiba, de tény, hogy megélt hatvanhárom éveimben hanyagoltam, mint hanyagolhatót. Egyéb alkoholról letiltott az önbecsülésem, amolyan próba volt, mert amúgy szeretem-szerettem, minek tagadni. Ismerem charmját, vonzását, de öreg legény, maradtam Bródy-Koncznál és taloníroztam.

 

Bevállalós vagyok.

Éjfélkor, amolyan kór-ajándékozott orbán-képpel, randán, mint a bűn, (hazugság, a lopás, az önhittség, meg a többiek) bevállalom a palacklékelést pukkal, sőt iszom is márkás nedűből egy pohárral.

Arra, hogy takarodjanak!!!!

Mind, egytől egyig! Áderek, orbánok, kövérek, simicskák, kósák, papagájok, szijjártók, rogánok, elsimonok, rétfalviak, sávos pereputtyostul. Égessünk tömjént az Úr nagyobb dicsőségére, és tegyük a lángra Hoffmann meséit. A hamisakat.

 

Adja az Újév felejteni őket! Nyom nélkül a magyar történelemben.

 

Másodikától a munka jön.

Kőkemény munka, hogy kívánságaim megvalósuljanak.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2012.12.31.