Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZÍJBLAMA

2012.04.13.-005.jpg

SZÍJBLAMA!!!!

 

Szíjblama, a hazai emberanyagból kiemelt szajkó és táskahordozó, akinek fél szeme mindig a vezéren csügg, a belföldi, öt éves tatárjárás egyik prominens képviselője konzulátus-nyitással rója le kegyeletét az eszme, a tatárjárás előtt.
Hozzátenném, szerintem fingja nincs arról, hogy Tatarsztan nem a hazánkat is megjárt mongol tatárok valami kis, orosz fennhatóság alatt bizniszelő báb-köztársasága, hanem a Krímből kitelepítettek, ugyancsak orosz fennhatóság alatt biznicelőinek kényszerlakhelye. Ha úgy tetszik, banánköztársaság, ott ahol banán se nő.

Kis szerencsével importálhatunk onnan Kamaz teherautót, avult éjjellátó készüléket és lopott Zeiss lencsés gukkereket - ha nincs maradnak a vízumkérő ügynökök, meg (szalonképes változatban) a hurik. Amúgy a tatárok zöme muzulmán ergo jól illenek a keresztény kurzusba. Minden huri kap vízumot, minden fidessesnek jut majd egy otthonra. Az asszonynak, ha otthon tán morgolódik, meg durci, majd jól beverik a pofáját, mint a komondoros fidess-es. A vezérnek öt jut.Ha neheztelne érte Anikó, majd foltosra veri üti őt is a gazdi. Először talán?     (???)
Szíjblama kettőt kap a dunakeszi, megspórolt medencébe közpénzen. Tömjén meg kimehet diplomata útlevéllel miniszterelnök-helyetteseként, oszt lőhet magának hurit, isten nevében, másfélszer estelente, ha rááll a lövésre a pici töke. A szállodából ki sem kell mozdulnia! El is számolhatja az istenadta barma. Se NAV, se Számvevőszék kutakodni nem fog, nekik is kijár a fejenkénti huri! Vidának is. 

Export vonalra most nem gyúrunk, mert a tatárok túlontúl büszke nép, minden szart nem vesznek meg egy konzulátusnyitásért.

Egy röhej a magyar külpolitika! Egy vicc, amit a felnyírtfejű quaestoros haszonélvező felcsúti jóváhagyással művel. Szerintem az egész nem más, mint elterelő hadművelet sajtófigyelőknek arról, merre mennek a pénzek Rushika, Rüchelke nyomába, Svájcba!
Szíjblama ugyanis annyira alulképzett és hülye, hogy nálánál jobb, elterelő hadműveletre még nem született! Ez megveszi még nekünk, copyright Torgyán, a venezuelai cseresznyét, ha nincs a két ország között kiadatási egyezmény! Ígyen leszen, ha hagyjátok, Feleim!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o4.11.

A nagy konzulátusnyitás után kicsivel. Megkérdezte már valaki, mibe kerül nekünk a konzulátus? Volt hatástanulmány, arról, mit hoz a konyhára az országnak?