Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZERVUSZ CSABA KIRÁLYFI!

2012.04.13.-025.jpg

 

SZERVUSZ CSABA KIRÁLYFI !!!!

Egyik kedvenc politikusom, (kedvenc, mert tisztességes, mert progresszív, mert beszélni is tud, meg tenni is) azt írja, szűkebb pátriájából, a koszorúzás után, lóhalálában indult Pestre.

Zavar a képzavar a napi hírek miatt.
A "lóhalállal"-ról, betegen, de becsiccsentve, sőt, soha nem használt orbáni istenlátszat képző szerek hatása alatt sem mondhatnám, hogy az én politikusomra illik!
Meg van annak a szónak a helye!

Azok a ravasz székelyek, már második alkalommal ültették virslijelölt lóra a törpekormány második emberét, s szegény paci, ha kibírta tömjént, mehetett/mehet háton, seggoldalról szerzett jó, nagymagyar, de főleg keresztény tömjénszaggal az első zug-kolbász-szalámigyárba, furfangos felárral.
A tömjénszagú virsli, az ócókolbász (rezsicsökkentett), meg a zugszalámi holnap felmagasztosul, jobboldali védjegy lesz belőle, Egyed-magyar! Kicsit olyan lesz, mint a rántott sas, vagy épp a magyar sas-lik, Gábriel arkangyal beteg agyakban vizionált  harcaiból: Ínyencfalat.

Az én ravasz nemzettestvéreim, drága székelyeim, meg röhögnek a markukba megint.
Csak azt nem veszik észre, hogy nemzeti önmeghatározásuk, túlélésük utolsó morzsáit élik fel sávos zászlók alatt, csápolva, tömjénes lóval-lovassal megvezetve.

Fehér ló, vörös ló, fekete ló.
A negyedik, a fakó, ott masírozik a ti utcáitokon pár ócó leosztott miiliárd, orbános, nekemfütyül-forintért.

A ti tököslacitok hátán: a tömjén.

Közben? Terjeng a dögszag. A haszonlesés, a kisstílűség, a nemzettudatot orbán forintra váltani próbáló dögök határon innen és határon túl is, szél viszi messze, szél hozza szaga.

Szervusz Csaba Királyfi!

Balog Gábor
-csataloo-
2o14.o3.16.