Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZAKSZARVEZETEK

 

10501840_10203572271685844_8376538382271452929_n.jpg

SZAKSZARVEZETEK

 

Gaskó, Gallóné, lepkefing szakszervezetek... Hiteltelenek, levitézlettek, pénzért, milliós havi fizetésért. A szovjet típusú, "mi kutyánk kölyke vagy" formációk, valós, elkötelezett tagság és erő nélkül. Esetleg akcióképtelen, nosztalgia-tagsággal, erő nélkül.

 

A Szolidaritás új és jó volt. Szervezettsége kellett, a többi csak szívhatott. Mára ők is lassan kinyírták egymást, mert kell a zsozsó, a pozíció, hol ennek, hol annak. És itt, természetesen nem a totál alkalmatlan, be biztosan jószándékú fejembe-baltát idiótáról beszélek.

Munkásnak, aki ma alig van, alkalmazottnak, akikből akad szépszámmal, vállalkozónak, kicsinek, aki maga is munkás és alkalmazott, ma reális, tisztességes érdekképviselet legföljebb a DÁVIDFERI, a munkaadók megmaradt gerincese. Röhej!

Tüntetéshez kell a hitelesség is. A szónokok, a szervezők megkérdőjelezhetetlen rátermettsége, képessége, hitelessége. Ilyesmit pedig képtelen felmutatni egyetlen szakszervezet, egyetlen, ma a dolgozók koloncaként semmittevő formáció!

Vállalkozó politikus elmének mi kellhet más? Itt a rés fiúk, itt lehet nyomulni! De nem csak szlogennel ám!!!! Megnyugtatna, ha adott esetben az új, megszerethető fiúk-lányok, nem a párttagkönyvvel, alapítói tagsággal rendelkező narancsosok lennének! Semmi Selmeci, és sittpalit, meg bajerótit sem szeretném látni az új formáció elnökeként pubikáim!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.11.23.