Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZAKÁGI ÉRTESÍTŐ

SZAKÁGI ÉRTESÍTŐ

 

Kedves Párttagjaink! Kedves Kubatov-kopaszok és vezérszurkolók, őrző-védőink!

 

Megtörtént – igaz – a sajnálatos eset, hogy milliós/több milliós, esetenként százmillió fölötti fizetésekért bőröző aranylábúainkat elverte Andorra, a nyolcvanezer lakosú városállam szedett-vedett csapata.

 

A tényen változtatni – bár igény lenne rá – sajnos nem tudunk. A lejátszott mérkőzés, s annak végeredménye kívül esik a magyar törvényhozás jogilletékességén. Amennyiben (esetleg) egy Nemzeti Konzultáció keretében, melyben megkérdeznénk Önöket (NÉP), hogy kívánják-e, hogy az eredményt új magyar törvény keretében visszamenőleges hatállyal megsemmisítsük, s beérkező válaszaik ezt várakozásainknak megfelelően alátámasztják, úgy ősszel, Pártszövetségünk, a fidess-KDnemP a Parlament elé terjeszti a vonatkozó tervezetet. Balsay kotámnyőrző barátunknak már most lehetnek csúsztatott ötletei erre, hiszen ebben, ha másban nem is, van gyakorlata!

 

Mindezektől függetlenül, kedves Párttagjaink, Kubatov-Gárda és minden Kopaszok, fel szeretnénk hívni figyelmeteket, hogy van honi, Nemzeti Labdarúgásunkban sok, a fenti hírtől eltérő, nagy örömre adó okunk is!

 

Kérem, jusson eszetekbe, hogy miniszterelnökötök csapata, amely a rossz szándékú szoclib és civil Soros ügynökök szerint csak lopta nevét a Honvédtól, de ez persze nem így van, szóval a legszebb reményekre feljogosító és biztos, folyamatosan feltöltődő anyagi háttérrel rendelkező Felcsút újra a legjobbak között játszhat júliustól, immár bajnokaspiránsként!

Meg kell említenünk, hogy nemzetünk minimum mellszobrot érdemlő nagyjai, tudorai, Tállai András miniszterünk és Tiba István országgyűlési képviselőnk aranylábú fiai szintén a legfelsőbb szinten képviseltethetik magukat a tizenkét csapatos Csányi, akarom mondani magyar bajnokságban!

 

Kérem ne felejtsék el, hogy ha csak ezt a három csapatot vesszük, akkor is az össz-résztvevők huszonöt százaléka már a mi családunké! Ha óvatosan ide számítjuk Gáborunk Ferencvárosát is, meg a Garancsi-testvér által ledér lány helyett futtatott Videotont, ami nem istentől elrugaszkodott számítás, akkor a részesedésünk ötven százalék közeli, ami ebben a Soros ügynökökkel, a minden szoclib focistának három lábat kívánó ellenséges környezetben óriási eredmény, örömünnepre ad okot!

Örömre ad okot az a tény is, hogy ilyen mértékű pártos tehetségkoncentrációt az élvonalban a trianoni tolvajok egyetlen Clemenceau báb-államában, a történelmükkel létüket sem alátámasztó brancsban senki, ismétlem, senki nem volt képes produkálni rajtunk kívül!

 

Velük és Önökkel, kedves Barátaim, Párttagok és klf. Kopaszok, ismét és újfent bizonyítottuk, hogy Magyarország a fociban is büszke és erős európai ország, ahogy azt plakátjainkon is láthatják!

 

Kedves Barátaim, Kopaszok! (Párttársak dettó!)

Kérem, mérlegeljék a fenti tényeket, s ne ragadtassák el magukat turhás köpésre! Ha megteszik, -amiről úgyis visszajut minden hozzánk, mert Gabink és Sanyink is figyeli az eseményeket – Önök beállnak azok táborába, akiknek nem az elért dicsőség a fontos, de pillanatnyi botlások ostorozása! Elhamarkodott véleménynyilvánítás helyett nézzék majd meg, hogy fog hasítani a nemzetközi kupákban résztvevő Kleinheisler-Bognár-os Fradi, a színmagyar Vinicius-os Vidi, vagy az Eppel-es Honvéd!

 

Hajrá Magyarok! Hajrá fideSS!

 

Én,

orbán viktor,

a Hősök Tere „ruszkik haza” szónoka,

mindannyiótók legfőbb kétballábasa!

 

P. S.

A hazaérkező válogatott aranylábúakat most csak vágott virággal várjátok, a babérkoszorúkat hagyjátok otthon! Az kiérdemlik majd a Feröer elleni tizenegy-nullos meccs után!

 

 

Balog Gábor

-csataloo-

2017.06.10.