Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ROSSZABBUL ÉLÜNK....

 

737_7537_500x300.jpg

 

ROSSZABBUL ÉLÜNK, MINT NÉGY ÉVE,
ORBÁN JOBBAN

Forrás: napikerdes,post.hu (mennyivel növelte a gáz árát 2o1o óta fidesz), bocs, a címben nagybetűvel írják a Fidesz-t (fideSS a helyes!)
beidézett számítás:

"A gáz árának ez évi 10%-os csökkentése valójában 8%-os áremelkedést jelent, és ez még nem minden. 2010 januárja és 2012 januárja között 20,3%-kal nőtt a gáz ára azok számára, akik korábban semmilyen kompenzációra nem voltak jogosultak. Akik pedig a legnagyobb mértékű kompenzációt vehették igénybe 2010 előtt, azok számra a gáz ára 2010 és 2012 között 56%-kal drágult."

Idézet a cikkből - igaz:
"..ez a brutális 56%-os áremelkedés csak a szegényebb rétegeket lehetetlenítette el."

Kell ehhez következtetés? Kell, hogy én mondjam el sok eszetlennek, akik bambán Békemenetbe állnak, hogy spanyol a főnökük?

Csalez-Lopez,

alias a törpe, az árvízi hajós, a második, a vese- ( a követ rá, akinek nem inge-gatyája) lényi, a haspók pocak-tábornok, a Magyar Nemzeti Páva!

Ha tehetném,lefogadnám, hogy legalább egyharmadnyi csányi-vagyon van itt-ott elrejtve nyalós, vagy épp Kaya Ibrahim-rokon számlaszámokon.
Nem tehetem, mert se pénzem, se ilyesmire semmi bizonyítékom.
Csak egy kisember vagyok, mint ti, gondolkodok, olvasók!

Balog Gábor
-csataloo-

És leszarom, ha értem jön a TEK, vagy vegzálni kezd az zsebre megvett ügyészség! Kinéztem a kertbe, felnéztem az égre, önkétlen fejmozdulat. Ott, fenn a levegőt - nekem a fenti világot- frissen húzott, nem MALÉV kondenzcsík szelte ketté.

Rákérdeztem, magamtól, te, melyik felébe tartozol, a jóba, a gondolkodóba, a toleránsba, vagy a csík által kijelölt másik felébe? Megkérdeztem magamtól, honfitársaim-e a cigányok, akiket még az oly nagyra becsült Krausz Tamás is kifelejtett a legutóbbi H. interjúból (mielőtt bárki belémkötne, az adás publikus, mentett, hallgatható) ?
Rákérdeztem, illik, vagy épp kötelező magyarnak lennem, maradnom, ahol butaságból nyakunkba szavazott és hónaljból kinőtt sajátjuk, sávos-köztörvényesek igazsága a rend, törvénye a törvény?

Az égbolt mindkét fele az enyém! Hiába csík, hiába kettéosztás!
Mindkét fele az én, a te leszármazottjaid jövőjét határozza meg, alatta élsz majd, bármerre visz a sors!

Maradj tisztességes! Mondj nemet a rezsihazugságokban pénztárcádba látszólag elkölthető forintot pottyantó, Pom-Pom mesés tolvaj gazemberekre!

Ne add fel az eget magad fölött!
Azt a most őt, a végtelen kékséget kettéosztó csík eloszlik, ha választasz, s helyesen, a gábrieles hazugok ellen teszed!

Balog Gábor

-csataloo-

2í14.o2.15.