Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ROGGYAN A ROGÁNVAGYON

ROGGYAN A ROGÁNVAGYON!

2012.04.19.-022.jpg

 

Most, speciel épp a rogán-gazdagodás a téma. Olvasom, kérdezem magam: "Mit titkolnak még? Nyaralót? Repülőt? Atomerőművet?"

 

Atomerőművet azt biztosan! Az olyan zsíros falat ennek a tolvaj bandának, amiből normál esetben akár hat új simicska is megél, selppestűl, azaz minden simicska minden bojtjára közgazdaságilag jut egy zsebből fizetett orbán, anélkül, hogy az új simicskák tönkremennének.

Persze, egyetlen pályázó új simicska se reménykedjen, hogy levegőhöz jut a létező nagytestvér mellett, ilyen szabály és elvárás nincs! A biznic-ért ácsingózó majd megkapja, teljesíthet, oszt nagy jól, soha nem fizetik ki, se Putyin, se a törpe, sem pedig a fővállalkozójuk, a mindegy milyen név alatt JOSZIPTOT-KAYAIBRAHIM: simicska.....

Időkorlátok között élnek ezek a férgek. Öt nap, kétmillió hóthülye, meg az ötven fős ősmag, a díszpintyek, a gárdaalapítók, meg jogerősen elítélt szolnoki mutyisok - pár zsebre megvett diploma nélküli miniszterrel, TEK-kel stb.

Ha otthon maradsz, ha idióta eszmékre voksolsz a realitások helyett, a hatodik napon minden tolvajok gondja megszűnik! A hetediken a foltpetijük kisikál minden foltot. Jobban mint Ágnes asszony! Ugye, emlékszel Ágnes asszonyra Arany Jánostól? Ugye nem hoffmanrózsikánál tanultál?!

A baj valójában csak az, hogy ezek a közmézen hízottak, hazátlan zsebtömők, már nem törődnek azzal, mi jut napvilágra a gazemberségük lenyúlásos, megfélemlítéses, vagy épp általuk hozott törvény alapján megfutott stiklijeikből.

Elintézik azzal, hazudik, aki látja az igazat. Vagy kikerülik a nyilvános vitát! A királynak, a pocakos árvízi törpének igenis van ruhája, mindenki vak!

No, kedves Feleim, látjátok? Ezért kell elmenni és kiszavazni ezt a mocskot a magyar, politikai valóságból! Csöppet sem nehéz, időigényes feladat!

Balog Gábor 

-csataloo-

2o14.o4.o2