Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


REZSÓNÉ VALAMI MAGDOLNÁNK

REZSÓNÉ IMRE MAGDOLNÁNAK

 

Kedves R.I.M. A(.) kommentelő!

Imádom, amikor megjelennek a trollok. Osztják a vogul észt, (az észtektől mély elnézéskérés!). Ami konkrét kérdésedet illeti, a válasz az én kakasülőmről talán az, hogy a gátlástalan kormánypolitika, nevezzük nevén, fidess politika, rengeteg tisztességes embert riaszt el a politikától. Ebben a fidess mindenkori zsaroló, tolvaj mentalitása ötször akkora súllyal van jelen, mint a kinek- kell MSZP tegnapi mesterházyi-s, vagy mostani tóbiásos, ölébe pottyant, pozíciót, megélhetést féltő korábbi haszonélvezése, mai vonala. Megjegyzem, ha a balon látom a szálkát, a jobbon nem látok a gerendaerdőtől....

Nem neked szól, kedves R.I.M. A most következő pár sor, a valósaknak, a foghatóknak, utolérhetőknek szól, hisz te csak troll vagy, fizetett „sötétbenbújkáló”, amolyan túltenyésztett fülkeforradalmár.

Szól mindenkinek, aki hibázott. Az otthonmaradónak, a kényszerből szavazónak, a megvásárolt szavazónak, a le vagy te szarva nagymami, csak szavazz ránk - szavazónak.

Gondolkodók, csöndes, megélhetést féltő többsége! Ha otthon maradtok, és nem tüntettek ez ellen a nyakatokban maradt szamárfül kormány ellen ezerrel, az nekik a bingó, nektek a kötelezettség, hogy andyvajnás nyerőgépjeikbe kötelezően dobáljátok holnap is a kétszáz forintot. Nulla nyeréseséllyel.

 

Innen neked szól, kedves R.I.M. A

sarkot, ahol strihhelsz, védheti NAV, Pintyér, de kommandó is, akár.

Eltűnsz, mert elzavar a népharag.

Eltűnsz, mert hamis hited, hogy védett vagy.

Eltűnsz, mert mi, nem trollok hátán, és elveink feladva, de ha kell, bokrosan építünk élhető országot – magyar állampolgárainknak(!)

és Köztársaság is lesz, te troll!!!!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14,ll.o8.