Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


RAGADOZÓK

RAGADOZÓK

 

Függetlenül attól a ténytől, hogy egyszerű, nemileg többségi beállítottságú, magát a többséginek hívő, aszerint élő ember, a filmet (Csapda a neten, cseh dokumentumfilm) nem láthatja, abban maximálisan egyetértek, hogy nemiség kérdésekben a Hyte-report 1981) után, olyan szellem szabadult ki a palackból, amit kezelne lenne érdemes!

 

Nem szabad elkendőznünk, hogy, ha egy szellem kiszabadul, ha egy csontváz ősdi szekrényekből kiesik, az nem a csontváz hibája, hanem mentalitásé, ami létező gondokat szekrénybe rakott!

Minden szekrénybe rejtett csontvázainknak számtalan mellékhatása van. Élő és meglévő hitünk, tartásunk berögződései az újjal, a kívánatossal, vagy mereven elvetendővel szemben, átértékelődései és megfelelési kényszerei kornak, politikának, véleményvezéreknek.

Amit megengedhetetlennek tartok:

Minden, ami az ifjúság, a csecsemő kortól a friss felnőtt korig, bármi médiában, bármi hatalmas pénzekkel mögötte, a felnövők felé, a természet rendéjével szembeni létező, valós, de sehova nem vezető, csak bomlasztó, a „káros”, és idézőjel nélkül is káros nézeteket propagál!

 

El a kezekkel a gyerekektől

És valljuk be! A mai világban ennek érvényesítése csak okos törvénnyel, annyi külső támadás között, csak törvényekkel megoldható!

Büntessük keményen azokat, akik, sok pénzzel és megszerkesztett ideológiával, gyermekeink ösztönös, emberi viselkedését próbálják látszólag tolerálni, valójában elferdíteni!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2021-09-14