Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PUBI

PUBI

Nyilatkozik a felnyírtfejű fidess-Molotov:„Kínai hitelből épül fel a Budapest Belgrád vasútvonal, ami a leggyorsabban juttathatja majd el Magyarországra a görög kikötőkből a …...”Na kit-mit Pubi? Mi ma a kurrens exportárú tájról a tájról? Emberhús. Az amit ti személyenként háromszázezer fölötti Euróért engedtek be, a többinek coki.

Más: Ha nagy beruházás, akkor közbeszerzés! Paksot is úgy kellett volna, de kijátszottátok, Pubi! Belgrádhoz is az lenne az illendő, s akkor még nem beszéltem arról, hogy a beruházáshoz kötődő hitelt adó/ hitelt adók megversenyeztetése is közbeszerzés köteles lenne! Ugyan miért maradt ki ez az apró, törvény által előírt momentum a terveitekből szarkák? Tán azért, mert megijedtetek attól, hogy kilőtt Simicska helyett a nemzet gázszerelője ül majd a tartója eszéhez is magas atomon? Beszólt a FőPubinak az asszony, netán? Hogy ezt talán mégse, főPubi, öt gyermekem atyja, ezt bízzuk kipróbált kivitelezőkre, alvállalkozókra, akik nem csak lopni tudnak, ....? Helyet kerestek kormányvigécek, hol a legtöbb ellopható suska?

Azt bizony!

Mert a kutya sem ért egyet azzal, hogy Belgráddal, Kijevvel nincs két-sokpályás, időveszteségeket csökkentő vasutunk. Azzal, hogy ezt a helyzetet, majd száz év hibás politikája határozta meg. Katonapolitika, hol innen, hol onnan.

Spanyol-francia módszer a két nyomtáv közötti gyors átjárást biztostó, Oroszországig árut eljuttató megoldás. Hatvan éve ismert. Csak egy helyen kell, s minden vonzatában harmincada annak, amire ti vállalkoznátok a pénzemen Pubi! Hiába működő, értem, ott kevesebbet lophatnátok, picinyem!

Olyanok vagytok, Pubi, mint a rövidpályás úszó világbajnokság éremtáblája! Első az USA, második Hosszú Katinka, (most még!) hat arannyal, két ezüsttel. Minden utánuk jövő titeket megelőz. Hetvenöt, kilencvenöt száztizenöt, nemzet. A bronzotokat, amit nem ti szereztetek, de úszó, nem a ti emberetek, feldughatjátok, váltóban, a miniszteri értekezleten egymásnak, meg a főPubinak, és vagyon-és gázszerelőjének Felcsúton.

Lopni bűn – örök igazság. Hirtelen felindulásból is az – lásd Moldova. Ti törvénnyel, a törvények adta nagykapu szélesre tárásával, a zsebrevágott Parlamenttel, a pofátokra, törvényesen átalakított, hatáskör-nyirbált kotmánybírósággal loptok.

Titeket zsigerből utál a nép.

Parlamenti pártok, civil mozgalmak, mind-mind.

Egyetlen esélyetek, sok hülyék-számítók, hogy arra a pár pillanatos aktusra, a cédulka kiötlésére, hiányozni fog az egység, ocsmány, embertelen és hazug uralmatok eltörlésére. A sok kis csoport széthúz, mint tette mindig. Hogy nem jön létre a front a létüket, önmeghatározásaikat sokszor egymás ellenében, és önös, zsebes érdekből népbutítók között, egy valódi, már nélkületek lezajló megmérettetés biztos reményében.

Pubi!

Szólj a főnöködnek, hogy nagy a baj! Túlvállaltátok magatok lopásban, propagandában, Gyurcsány és Vona között ő virít a ti (meg az én pénzemen) harci díszben, a Hárshegyet meg nem járt szabadult! Szólj, hogy félted a dunakeszi saját pénzen szerzettet, meg a többit. Szólj, hogy pénzek, svájci, mosott pénzek után nyomoznak a főpubi arab körözöttje kapcsán, amiben, ugye te is megégetheted magad tarsolyostul.

Új korszak jön, Pubi, döntenetek kell! Most válik el a szar a májtól!

Gyilkolni is fogtok?????? Hozzám jöhettek. Van életbiztosításom, az élet meg veletek semmit nem ér!

Balog Gábor

-csataloo-

2ol6.l1