Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PADLÁSSÖPRÉS

 

 

PADLÁSSÖPRÉS

 

Mindenki hallgat.

A karaktergyilkosságot túlélő, a karaktergyilkoság sikeres  elkövetői, a mocsokfidesz, a gömböc, az árvizi paprikajancsi pártja.

Így jó a hatalomnak.

 

Gyurcsányferi hova a picsába keverted el a diplomád?

Ez az egyetlen támadható pont a te szabadságharcod, az igazmondás hitvallása ellen, hogy foglya vagy saját hibádnak, költözéseid szelekcióinak.

Nincs a közvélemény elé tárható bizonyosság, plagizáltál, vagy nem tetted azt.

Te is tudod, ha tiszta vagy, mint amilyenné beértél, és kitehetnéd, ma itt asztalra a sajátot, kártyavárként omlana össze minden ellened felépített mocsok.

Te is tudod, ha csöppent sár rád akkoron, ma foglya vagy minden lehetséges kiszivárogtatásnak.

Ha most buktatják meg az igazmondás programját egy bárhonnan félretett, beszerzett hamisítvánnyal is, oda a tisztességed, a szavahihetőséged, a pártod!

 

Feri, hogy lehet kibújni ebből a szorítóból?

Naponta várom, mikor dobják be bülbülszavu csalamicsabák, pokemonarc-ficsák a Híren, nosza, lepődj magyar, itt a Fecó eredeti, csak általunk látható diplomája! Hat rezsicsökkentéssel felér! És tudd, Feri, be fogják dobni a hírt, elkerülhetetlenül! A perelhetőségük nagy ívben letojják, hisz győzelmük után kimossa őket majd a főügyész!

 

Mit gondolsz, hogyan hat majd  az agybombázottakra? Hogy hat, ha hamis és hogy ha igaz? Hogy hat, ha választás előtt egy hónappal dobják gátlástalanul a köztudatba?

 

Nincs mód, Feri, mégegyszer átvakarni, átkutatni azt a padlást?

 

Balog Gábor

-csataloo-

2013.07.03.