Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NÉPSZAVAZZUNK

NÉPSZAVAZZUNK!

Mielőtt rám sütnék, hogy én nem szeretem Magyarországot, szülőhazámat (mert a TV-ben a pénzemen fizetett kormányreklám indirekt módon ezt sugallja), mielőtt elhitetnék másokkal, s velem, hogy rosszabb, csekélyebb értékű magyar vagyok, mint elbolondítottjaik, szeretném tudatni velük, s mindenki mással is, hogy nem így van! 
Mélyen szeretem a Hazát, ami felnevelt. Népét, a vegyesvér népet, amit többször is megtizedelt a történelem, királyainak, nemességének vaksága, politikusainak gazembersége. Szeretem a határon túliakat, s a határon belül, a mai karanténban rekedteket. Szeretem azokat, akik felmenők nemzetiségi hovatartozása nélkül a legnagyobb magyar költőnek ismerik Petőfit, akik ismerik, olvassák a líra nagy háború utáni kényszer-hazatelepültjét, Áprily-t,
akik ismerik a román szálat Hunyadi János és József Attila élettörténetéből, s akiknek könnye csordul Radnóti csodálatos, a bori táborból küldött szerelmeslevelén.
Büszkévé tesz a tudat, az ismeret, hogy kicsiny Hazám dolgos népéből lélekszámarányokat meghaladóan jutott a világnak Nobel díjas tudós, felfedező, de holt nyelvet életre keltő is. 
És emészt a szégyen a gyalázatért a magyar politika, s az azt birkaként szolgáló népem történelmi bűnei miatt. A befogadott kunok lemészárlásával kezdődött, talán. Folytatták az urak Mohács előtt. Rákóczi pénztelen felkelésének hétéves sutasága és Kossuth nacionalizmusának árnyoldalán át a kiegyezés utáni, vesztes háborúba kényszerült vakság. Mindezen két korona is. Két koronázatlan gazember koronája, a vörös festékkel leöntött szobrú gazemberé, s a fáma szerint - restaurátor javaslatára - Szent Koronát fejre próbáló nihilista koronája.
Szavazni, népszavazni hív a még élő gazember (tolvaji jelzőit hadd ne itt soroljam, órákig eltartana, míg lepötyögöm!) . A jellemtelen, adott esetben okos. Rájátszik olyan félelmekre, amik lehetnének valósak is - de nem azok! Nem a megélhetésünk, megmaradásunk van fókuszban, de saját tolvajlásainak elkendőzése bármi áron. Emberségből neki nem jutott. Csak gazemberségből a mi kontónkra. Hülyeségünk, butaságunk, tudatlan tanulatlanságunk megvezetésének kontójára. Félj magyar, és nem vagy te magyar, ha nem engem szajkózol magyar- propagandával.
Üzenem a gazembernek! Mindegy, merre fordul a kamu népszavazása eredménye! Attól én így is- úgy is magyar maradok. Egy, remélem sok-sok között. Jó! Jó magyar!!
Ő? Marad aki.......A lepkéktől elnézést kérve: Lepkefing.
https://csataloo.eoldal.hu/cikkek/babij-jar.html
Balog Gábor
-csataloo-
2ol6.1o.o1.-