Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMI HOVATARTOZÁS ÁLLAMPÁRT KÖRÖKBEN

004--23-.jpg

NEMI HOVATARTOZÁS ÁLLAMPÁRT KÖRÖKBEN

 

 

Bognár Zsolt...... A fáma szerin színész..... Nem ő volt a lakótelepi sorozat Kutyája, Hamlet sem volt a Tháliában. A Nemzetiben sem volt Kossuth, vagy Görgey. Még Dörnernél sem játszotta Hitlert-Szálasit, hogy cikk legyen. Madarasként sem csépelte el magát szocreálban, kétlem, hogy Jancsó tudott a létezéséról.


Bevallom, nekem ez az arc totál ismeretlen. Nem emlékszem arra, hogy láttam volna felejthetetlen előadásban filmben bárhol is, ahol megjegyeztem volna.

Persze, lehetek alulinformált, műveletlen, meg egyebek. Tán az is vagyok, ki tudja?


Erős bennem a kötődés a nőkhöz. Determinál. Éveket kellett dolgoznom a mentalitásomon, hogy ne a beállítottságom alapján ítéljem a más vonzalmúakat. Sem preferenciájuk, sem időnként túlzásokba vitt harcuk, felvonulások, tudatosan szervezett balhék az elismerésért nem osztom. De elfogadom őket, mint a társadalom velem azonos, akár nálam egyedenként messze többet érő induló értékkel megáldott-megvert tagjait (mert ez is, az is benne a pakliban), mint a testvéreimet, akikből ugye, lehet anyagyilkos és csaló, vagy nem csaló köztársasági elnök is törvény és véletlen szerint.


Követ dobálni könnyű. Kerényi örülhet, hogy a célpont nem ő, csak (Terry Black által vitatható) identitása, meg a nézetei. Mit dalolna a mi, hazai, gatyát pénzre váltó, túlélő MDF-pacsirtánk, ha kiderülne úgy három államtitkárról, netán a főnökről, hogy f'Arthuro.......Megnézte már, úgy istenigazából, mire indul be, mint a gép, a mi a lajosunk????

Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország!


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o5.3o.