Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEGATÍV HULLÁMHOSSZON

 

005--28-.jpg

 

 

NEGATÍV HULLÁMHOSSZON

 

Rövidtávon nincs kiút.

Nincs, mint a szerb hadseregnek az első világégéskor, csak egyfelé, el-el, Korfura, bevállalva Plavna Ggrobnicát, bevállalva az éhezést, nélkülözést, kilátástalanságot, mindössze a hazaszeretetet, a hazatérés-visszatérés vágyát megőrizve.

Nincs kiút a kötelező vereségből, amit nem a hitetlenségem, a kompromisszum-képtelenségem húz nyakamba, de azok hamissága, akik az ótvart, a mételyt, az önzés-tolvajlás, szabadrablás rendszerét, orbánt akarják velem, a velem hasonlók szavazataival eltakarítani.

 

Tegnap az olyigen áhított Összefogás legnagyobb pártja második emberéről derült ki pár napos hír-lebegtetés után, hogy az én, a te normáid szerint Nokiás doboz az is. Kiderült valakiről, aki pozíciójánál fogva messze nem senki a harcban, hogy olyasmiben,, amiben az egyszerű polgárnak esélye sincs részt venni évek óta, vagyongyűjtésben, vagyonmentésben és vagyonbevallásban: sumák!

A kis eltitkoló, vagy éppen tolvaj minden ostorütése, amit parlamenti padsorból, anyapártja nevében pattogtatott, egycsapásra, hiteltelen, képen töröl, engem, a hívőt.

 

Mindegy, mi lesz vele!

Nem érdekel!

Ami érdekel és beállít a haza-vesztettek holnap Korfura űzött táborába, az ma is a hazaszeretet.

Nem létezik számomra többé az Összefogás! Nem létezik, az add a mancsod pajtás, mert együtt elkergetjük majd a törpét! Nem mert hazugság a szlogen, de azért, mert a látszólagos főerő, az MSZP képtelen volt megtisztulni tehetségtelenjeitől, csókos tolvajaitól, belső mozdulatlanságától, rothadásától.

Semmit nem változtat ezen a köztudott, de sosem bizonyított feltételezés, hogy a pitiáner, a lebukott, ez a nyikhaj, feltételezhetőn csak ezredannyit tagadott el, síbolt, mint a ma törvényes hatalom prominensei.

 

Nem hazám az ország, ahol a lerohanás után szabad, sőt kell a rablás-tolvajlás érdekében törvényesen hülyének lenni, ahol Kaya Ibrahim nyomát ütik bottal, ahelyett, hogy az ötletgazdát tennék hűvösre, s a folyamatban az ország belügyére lesz a leggazdagabb emberek egyike. Nem hazám, ahol a nagy senkiházik mindegyike mérhetetlen vagyont halmozott fel Svájcban, Kajmán-szigeteken, ahol a büntetőügyekre pártkatona hoz áldásos elévülést, ahol a sokadik futottak még senki is legfőbb méltóság lehet, ha beáll oda, ahonnan felemelkedett, a hazátlan gazemberek sorába.

Nem társam a harcban, a már látható vereségben az sem, aki csak cserét kíván, magát a törpe helyébe, változatlan, tolvaj mentalitással.

 

MSZP, maradtál, ami vagy! Szanyik, kisspéterek, bajaferencek, simongáborok bújtatója, kis, hamis puchja.

 

Korfun, ha megélem, nem lesz könnyű.

De visszajutunk, vérrel, könnyel, dicsőséggel, mint az elveszett hadsereg Szerbiába, mert van bennünk akarat, hazaszeretet! Mi jutunk vissza, a tiszták!

A törpetolvaj - a harc megszállottja.

Megkapja!

És veszít!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o2.o5.

http://www.youtube.com/watch?v=bAxgWekJCv0