Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MSZP

 

portrait.1.1298038552.jpg

 

MSZP


Vesézzük már egy csöppet, ha lehet, emberek!

Most még lehet, a következő választás úgy négy év múlva esedékes, most kell a tiszta víz a pohárba!

Kaparjunk már egyet, az egykori kedvencen, a történelmi, a magát legnagyobbnak és kizárólagos letéteményesnek hívőn, az MSZP-n!


Horn után, a párt begyöpösödött. Torzult, vesztett arcából és bukásra volt ítélve. A sírgödörből az a Gyurcsány Ferenc hozta vissza őket, akit később a mutyizók, a maguk pecsenyéjével törődők kiutáltak soraik közül. Maradt a monolit egység, az összezárunk a semmi mellett, ami mindennel foglalkozott, csak a szavazókkal nem. Mesterházy egyetlen nagy hibája a pozíciószerzési vágy volt. Belebukott, s ami tán ennél is fontosabb, magánál kevésbé rátermett apparatcsikoknak adta elmotorozva a hatalmat.


Ki ez a tóbiás, a régi-új, pártfiók-guru? Ki a soha semmit nem nyert horváthcsaba? Miből él meg a pártban az első sorban egy bajaferenc? Kisspetit nem kérdezem, mert meghalt szegény.

Hogyan lehet, hogy abban a pártban, ami-aki ma is azt hiszi magáról, hogy tótumfaktum, az elnökségben nincs országosan ismert, elfogadott arc, s aki mégis ott virít, az kussol?


Az idétlen részegest elküldték Brüsszelbe, ma ott baromkodik, dajcstomi kettő, bomlaszt – igaz, legalább nem pártpénzen, mert abból nincs. A támogatókat rég elvesztették, mert ki és milyen harakirivel támogatna hitelteleneket? Kétmilliárdos adósság, az van.....


Most jönnek nekem az új arc, meg arculattervezéssel? A kuplerájban, ha esze is van a madámnak, hatszor jobban csinálják!

Ezek köpködnek kifelé, befelé meg egymás sebeit nyalják.

Gyatra egy társaság.

Sajnálom kedvencem, Lendvai Ildikót, mert ezekkel kell közösködnie.


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.1o.18