Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MINUTE-MAN

005--8-.jpg

MINUTE-MAN

 

Követelem az orosz csapatok kivonását! Helyettük orosz bankárok bejövetelét látom kívánatosnak (Fodorgabi le van szarva)! Ha megjönnek, végre megvalósul az álmom! Olyan hintapolitikát folytathatok, amilyenre Werbőczy, Tisza, de Kállai sem volt képes soha! Erős bástya leszek, mint az elvtárs, s tartom majd markomat, hol ide, hol oda (Antalljóska, meg a Hóbagoly le vannak szarva)!

Megválasztotok, s olyan viruló bányabirodalmat teremtek ebből a rongyosra koptatott, homlokra olvadó, műanyag Istenkalapjából, hogy ihaj (Kisgazdák, kereszténydemokraták, de a szabadmadarak is mind le vannak szarva)!

Leverem én az abroncsos királyt, ha abba a Bús-Nagymaros témába téved, és se állami kitüntetést nem kap, se mást! Találok nőutánzatot arra is, hogy a parlamentben felvetessem, minek kap állami pénzt, ha nem akar megdögleni? (Szarok a szocialistákra is, kijár a rokon-lopósnak is a kula)!

 

Sifferandrisnak vessetek koncot, a kisvonámnak adjatok mézesmadzagot kétnaponta, de harmadnapra ragasszátok le a száját, amolyan felesen, ímmel-ámmal! Ért majd belőle, mert a mi kutyánk kölyke. (Szarok ezekre is)!

A civilekre jöhettek velem együtt rottyintani Kedves Barátaim (Ezt a kedvesbarátaimat a kádárjancsitól loptam, de bevált!)! Azok elvi-humanitárius alapon szerveződnek, amiről tudjuk, smafu és életképtelen. Jó szarás lesz, higgyétek el!

 

A választási törvényt majd átszabom. Minden pénzéhes cuslág-rokont várok, elszámolásmentességet is biztosítva, ha felfogja, értem indul, nekem segít. (Szarok nagy ívben a kamu demokráciára)!

 

Ha pedig, valahol Gyurcsányt láttok, hallotok – kaszára-kapára! Ő az ellenség! Rossz álmaimban látom klf. verziókban:

  • III/ minden beszervezési papírokkal üzérkedne, káromra is

  • kibeszélné az új székházügyeket

  • kenyeret ígér a népnek stadion helyett

  • be merte tenni a mocskos lábát a falumba

  • havat lapátoltatna a kedvenceimmel és nem adna gázszerelési megrendelést nekik

  • behívná az EU-t, újra indíttatná a Szabad Európa Rádiót

  • gondolkodik!!!!!!

  • érvel!!!!!!

  • túlél!!!!!

s ami a legmocskosabb, álmomban ott van fölöttem az a nagy pucér segge és szarik rám!!!!

Ha valami elviselhetetlen, higgyétek el rezsicsökkentésbe vakuló-őszülő feleim, ez az! Olyan szörnyű, hogy Anikónak, de még engem sokszor felképeléssel befolyásolni kívánó apámnak sem kívánom, pedig gyakran álmodnak ők is ilyet!

Maradok értetek lopós, értetek gazdagodó Minute-man Elnökötök! Majd írok, jó-Kubatov listás levélben, minden háztartásnak is!


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o7.o4.