Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGINT ZSIDÓZNAK!

022--9-.jpg

 

MEGINT ZSIDÓZNAK!

 

Legalább ötféle nemzetiségi vér keveredik bennem, hál'isten, ergó, meg ne merje kérdőjelezni egy harrach, sömjén, orbán, vagy vona a magyarságomat! A mezei prosztó sem, mert annak először újra az általános iskola, s ha sikerrel elvégzi tizenhat év alatt a nyolcat, akkor ugathat - ígérem, nem sok sikerrel!

Gazember az a kormány, amelyik tudatosan rájátszik a belső, ráadásul nem is létező zsidókérdésre. Nincs olyan! Ez az ország már rég szét lenne szabdalva, ha nincsenek olyan koponyák, akik tehetségükkel, munkájukkal hozzájárultak a fennmaradáshoz, vérüket ontották a magyar hazáért, ami az övék épp annyira, mint az enyém! Egyáltalán, kinek, mi köze ahhoz, kinek milyen felmenői vannak egy jogállamban? Nem az állampolgárság ténye a meghatározó?

 

Osztályozzunk már legalább egyszer, az elmúlt öt év után tisztességesen, szarember, rendes-ember alapon, ha kell helyi, ha kell szélesebb körben lefolytatott népszavazással!

Kérdezzük meg a vegyesvér magyart, a tízmilliót, vajon Gaskó az orbáncsókos Gaskó, a kétforintos munkáseladó melyik kategóriába tartozik, most, hogy nyugdíjba ment havi hétszázezerért? Kérdezzük meg az istenadtát, hogy sömjén lovon gazember, vagy gyalog? Sittpál példakép, vagy sitt, egy simicska jelző, főnév, kinek mi tetszik? Orbán, a gennyláda, a tolvaj, mert az, ne férjen hozzá kétség, államférfi, vagy sosem volt/lesz férfi?

 

Kérdezzük a híreket nem figyelőt, hogy a hatszáz bukott céges államtitkár seszták, vagy a zsidókurvázó lírikus, az írószövetségi korifeus mocsadék kell nekik, Parti Nagy Lajos igaz meséi helyett? Kérdezzük a lakásából kiebrudaltat, hogy egyetért-e rogán, a szódásüveg, pasapark-tóni kerületi lakáseladás politikájával? Kérdezzük meg lázárt, és figyeljük, milyen képet vágna a kérdéshez, hogy mi lenne, ha holnaptól mi lődöznénk halomra a balfácánokat? De kérdezzük meg a végzős vendéglátós-diplomás leánykát is, hogy hol, hogyan akar élni? Andy Vajna ágyában, hatodik ágyasként, vagy londoni mosogatással kívánja keresni kenyerét? Végül, de nem utolsó sorban azért kérdezzük meg Quastor Csabát is, szép-e a élet és meddig? A kérdezés közben lazán belengethetünk neki egy jól fonott orbán, kamu-kötelet.....

 

És elfogultak, no azok ne legyünk kérdésfeltevéseinknél!

Kérdezzük a másik, a szegfűs simont, hogy hiszi e a tórát, Bibliát, vagy új szövetséget kötött? Tegyük fel bátran a kérdést ugyanúgy Szanyinak! Kopogtassunk be a kis Sch(m)ukkhoz, hogy milyen az élet gerinctelenül, túlsúlyosan? Interjúvoljuk meg a hóbaglyot, hogy a Kádár-rendszer melyik éveitől kezdte lopni-lopatni magánzsebre a WC-papírt és mennyi folyt be belőle? Kutassuk föl levitézlett Ibolykát, kérdezzünk rá, van-e még kalapja, s a ha igen ki előtt emelgetné meg ma? Nézzünk utána Károlynak, maradt-e töke, herényi? Vagy csak könyvet ír? A madarat se kíméljük! Kérdezzük horngabit, megjött-e már a sosemvolt esze? És köpjünk lazán a többi nímandra.

 

Akkor, ha körbejártunk már mindent és tudjuk is, hogy egyes szigetváriak a taknyukat eszik videó-dokumentáltan, hogy bokrosok a lovak, de bajusz nélkül is, akkor, ha már mindent tudunk, a minket körülvevő magukat eladni kívánó politikus trógerekről, de legfőképp saját magunkról, akkor elgondolkodhatunk vérvonalunkon, Csurka után szabadon.

Beletenyerelhetünk a saját képünkbe, beleléphetünk saját szarunkba, de jobbak, becsületesebbek nem leszünk addig, míg fel nem fogjuk, minden zsidózás, cigányozás, tótozás, olájozás minket semmisít meg, tesz embertől alsóbbrendűvé!

 

Hozzáteszem, nem a magyar mentalitással van gond, ma sem. Az nagyjából értékálló volt/maradt európai megmérettetésben. Csupán a magyar közhangulatot ótvaros eszék mentén terelgető, s a terelgetést oktalanságból előidéző, horthykat, prónaikat, prohászka ottokárokat megidéző, Hagyó, fidesses, jobbikos, Nokiás-dobozokkal van nagy baj. Sávosan, narancsosan, álkeresztényesen.

 

Na ennyit a faji megkülönböztetésről.

Javaslom megérteni, betanulni gyöngyösieknek.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o5.26.