Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAGYART JELÖLÖM

 

 

2012.04.19.-022.jpg

 

 

MAGYART JELÖLÖM

 

A törpe PR technikája öt lépéssel jár előbb a szedett-vedett, önmagát egymás kikészítésében kereső ellenzék PR robotosaival szemben. A törpe technikájában, a parancsuralmi hozzáállás beszámításával is és sem jelenhet meg félhülye, egészen hülye, vagy apolitikus. Ott az elkötelezettség a fizetett, vagy nem, de elvárt, ellenőrzött követelmény.

 

Nálunk a megállapodás-kényszer a politikai idiótát is piedesztálra tenné, csak legyen megállapodás!

 

Megtörtént. Van jelöltünk. "Együtt" semmi, összefogást gátló és szétverő puukkk-lufi párt elfogadott jelöltje - eddig ténykedéseivel, spontán nyilatkozataival, megjelenéseivel ugrás a kútba!

 

Tudom, ilyenkor, választásokkor felfokozott a hangulat, az önidentitás keresés és annak modellezett matematikája is. Tovább megyek, számolni, modellezni is tudok! Bokros még nem, de Magyar György lehetett volna ismert, normális, nyerő jelölt. Akkor is, ha Bokros, a következetes - bár pártformációit, politikushoz mérten, véleményem szerint a kelleténél többször változtató, gazdaságban, országvezetésben vélhetően nagyobb tudású, mint Magyar. Embersége, elhivatottsága pótolta volna a hiányokat.

 

Lehetett volna jó jelölt az egyszer már SZDSZ-bukott-buktatott Gy. Németh Erzsi, mert ember a javából, s az igaztalan folt a jellemrajzán csak az, hogy DK-s. Az egyetlen olyan ellenzéki párt tagja, ami a váltás valós lehetőségét hirdeti, és pozíció, vagy megélhetés-vesztés félelmeit félretéve tesz is érte. Nem olyan jó jelölt, mint Magyar György, kisebb lenne a hátszele, de elkötelezetten demokrata!

 

Falus egy kalap apolitikus szar. DK-s barátaim, elszenvedői a későn kötött paktumnak, véleményemért majd megrónak, letiltanak - el fogom viselni. PR-hoz valamit értőn, most de azonnal, ha kell, botrány árán, de Magyart jelölném vesztő-befutónak. Mert más, nála jobb, a mi oldalunkon nincs a palettán, gerinccel.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o9.o9.