Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAGYAR, NEMZETI DÖGLÉGY

10592879_10203572271085829_6637406179768738011_n.jpg

DÖGLÉGY

Orbán a Parlamentben csokoládét zabál.

Nem lenne ennek a ténynek hírértéke. Legföljebb a „zabál” fronton támadná a Nemzet putriból naggyá nőtt Nemzet-Apját, a liberális, külföldről fizetett újságírás, hogy zabál, enni nem tanult meg tisztességen. Még kicsi hozzá, amolyan kisgyerek...

A poén, amiről az ország netes fele biztosan tud: A Putyu épp olyan csokoládét zabált be lencse-közelben, amit petícióképp küldtek – egy kis szelet, aprócska réteg - kormányzása kárvallottjai közül, gyermekeik megélhetését féltve.

Nekem -figyelem kilencven óta – ez a kisputyu pont olyan, mint egy rosszízű számítógépes játék. Mások dicsérik zsenialitását, nálam csak a no-ember lénye koppan, a lopjunk fijjug taggyűlés, a színjátszás, a hazugságok tömkelege, a tervezett retorika alulképzett, de főleg mindennapjaikban, sokakban csalódott tömeg előtt.

Mielőtt bárhonnan, az ezt a pondrót elutasító oldalról elítélnék, mert utálják jobbon-balon majdnem egyforma hévvel – ki kell mondanom: az, hogy idáig jutott, az őt, gátlástalanságát, jellemet megkérdőjelező bakugrásait időben tisztán látó, de ellene semmit nem tevő, inkább saját korrupciós botrányaiba bukó ellenlábasainak hibája.

A pondró demagógiája ott éled fel, ott kap hátszelet, ahol az ellenlábas lop, csal, hazudik. Volt, aki felismerte az ellenlábas oldalon ezt a csapdát, és szólt sajátjainak, coki! Hosszú futamba bukott bele, de belebukott sajátjai között, neve, (tisztessége) meghurcoltatott, és meghurcolt naponta ma is, hat évvel azután, hogy lemondott.

A 2o1o-es választásokkal a pondró új létre kelt. Szép, nagy döglégy lett belőle, mindenre vevő, mindent magának akaró pimasz, zöldhátú, felcsútgyevi. A parlamentjét telirakta saját petéivel, alkotmánybíróságában kiérdemelt bábok mondanak áment agyament ötleteire, neki táncol a jogban-muslica, amolyan főügyészi székben. Övé a Jegybank, a generációk által felhalmozott tartalék, amit ma idióta költ pöttyös seggű gyüttment rokonságára, az értelmes világban outsiderekre.

Mert outsider minden holnap kezdő egy olyan oktatásban, aminek alapját lopták, jelenje mutyi, és jövője annyi, mint nekem megélni, hogy Putyin űrhajósa száll le elsőként – no persze stilizált olajággal a Marson.

A tolvajlásai a mindenek felett álló, csináljunk mindent „törvényesen” eszme mai, „legyen minden csak és csakis a miénk” mentalitás törvényesített torzulásai! Legyen a vejemből is milliárdos te Nép, mentalitás....

A pondróból kikelt döglegyek élet rövid – ha hagyatkozhatom jól megtanult biológiai ismereteimre. Sokasodásuknak, szaporodásuknak gátat vethetünk, ha tisztán élünk, ha tisztán tartjuk saját kis magánszféránkat mi, itt, a holnap negyedik (IV.) Köztársaságában, mindannyian, magyar állampolgárok, magyarok!

És persze, nem árt, de használ, ha gyakrabban járunk el fotel melege helyett jogainkat, életünket, jövőnket visszakövetelő tüntetésekre!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2ol2.12.22.