Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LOVAS CSIKORKA

005--28-.jpg

 

LOVAS CSIKORKA...

 

Az evolúciós elmélet tagadása, akárhonnan is nézzük, ortodoxia a javából.

Ha (Churchill hadd forogjon picit! ), egy kalapos, lovas pojáca, több, mint kétes eredetű disszertáció állítólagos szerzője, aki sem nem szakember, sem nem bármiben tudor arról nyilatkozik vélt keresztény mivoltában, hogy az evolúció smafu, akkor csak újabb bizonyítékát adja annak, hogy sötét, a lelkem, mint az éjszaka.

Ha (Churchill pörögjön tovább), a szerencselovag pojácánál már senki sincs otthon, magán kívül, :):) , akkor tán joggal feltehető a kérdés, miféle állam az, ahol egy ekkora debil pozícióhoz juthat?

Ha (a mi Churchillünk kezdi unni a forgást), a központi, egyszemélyes vezetés főbank-vezérrel alátámasztott marhasága, vonalvezetése az unortodoxia, akkor miképp tűrhető egy magára valamit is adó pocakos vezérnek, hogy rögtön a második embere kilép a sorból?

Lesz retorzió? Nem kap rétest estére?????

 

Csókkal üzenném, innen a kiskert aljából ennek a baromnak, hogy a Föld gömbölyű, semmi tányér, meg fönt az angyalsereg, és a pünkösdi királyság is véges!

Lehet, picit várni kell még, de bizton eltakarítja majd őt és vezérét is a népharag, s lesz akkor fogak csikorgatása!

Lehet, okos mondásait, kijelentéseit hamar, nagyhamar elfelejti majd a változó világ. Az esély arra nagyobb, hogy Lovas Csikorka néven, rossz emléke, okulásként eljövő nemzedékeknek – megmarad!

 

Churchillem megbocsátja az ellen lekövetett „if-eket” és rágyújt egy szivarra. Ma a kirendelt fejadag mellé kér az angyaloktól, kiegészítésként egy jó pohár whisky-t.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o8.19.