Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÖZBESZEREZTÜK MAGUNKNAK

img_4470.jpg

KÖZBESZEREZTÜK MAGUNKNAK

Magyarország lop, s lebukott!

Ez csak a jéghegy csúcsa! Ami mögötte-alatta van, az kilencszer nagyobb! Lezsírozottak a családi körben (lásd: orbán, orbánvej, orbánpapa, orbántestvér, elsimon, fazekas érdekkörökbe tartozó kicsi és nagy tenderek). Bűzlik a zsírtól a vasúti és a városi közlekedési járművek, villamosok, autóbuszok majd minden beszerzési tendere, a forgalom-kiszervezési tenderek, a pályafelújítási tenderek.) Banki hitel tendereket se felejtsük ki! Földmutyi tenderek, trafik versenykiírások bűzlenek, mint a dögvész. Pont úgy, mint az orbáni kijelentés, hogy a jobbik előretörése az emberek felelőssége.

Ami-aki tróger, hazudozó, az nehezen sem tudja átlépni saját törpe árnyékát. Pedig ránk terítette, de nagyon, Emberek!

A ti otthonmaradásotoknak, kamuként felvállalt tudatlanságotoknak jóváhagyható igazságmagva nincs, mert láttok, hallotok, ha keveset is, de véleményalkotáshoz, meg a félelmeitekhez épp eleget. A véleményt bizton megalkottátok már régen. Ti sem tartjátok semminek a semmit, amúgy lázárosan, ti is szartatok a vezérre. De féltetek, féltettétek a maradék kenyeret, megélhetéseteket, s előfordult nem egyszer, hogy a gyerekeitek állását féltve szavaztatok a rettenetre.

Ráadásul, hogy könnyen megtévedjetek, ott volt a palettán az orbán hónalszőrből kinőtt, a kis helyre náci, aki oly szívet melengetően tudta elmondani, hogy cigányok, meg zsidók, Habsburg Ottó, Trianon, Kun Béla, Kádár és Biszku Béla, no meg, természetesen a kihagyhatatlan, Gyurcsány, esetleg Mesterházy, vagy Bajnai okozza nyomorotok. A nem túlzottan tehetséges, kifáradt, csak pár száz millkós szocik hagyós, simonos, puchos vadhajtásai minden valóban volt és létező, majd ma tagadott Nokiás-dobozzal, minden erzsébetvárosi tisztára mosott vér- élet- és lakáskiutalással, lopással csak toltak titeket a sávosak felé.

Mert, ugye, a jobbik nem lop. S, ha mégis, azt letagadja. Van rá példa elég, de valahogy kicsusszant a figyelem fő áramából. Csupa Saint-Just ül soraikban, csupa élő lelkiismeret, akik nem akasztanának, nem lőnének sem zsidót, sem cigányt a Dunába (legföljebb listáznák őket a Parlamentben), cipőkbe nem köpnek, hitlerizmust dicsőítő szálasi-kitörés menetet, túrát sem tartanak, mert hónaljszőrből kinőtt Jófiúk! Főleg profán plebsük, a mezei hadak! A fideSS törvényértelmezéssel, törvényalkalmazással be sosem igazán tiltott, ma is létező gárda, a fekete- és betyársereg, a suttyomban géppisztolyos lövésgyakorlatokat tartó, de kifelé, gyűlölködő hétköznapjaikat pár cuki reklámmal, kismamával, kutyával, fonalas macskával eltussoló szemét. Macskajancsistól – lásd tomcat, vagy novákelőd.

 

A fideSS pártvezetés prominensei és bújtatott, fedőneveken tarsolyba-tolvaj simlisei lopták el az országot. Mindegy, hogy ma egymást eszik. Ha nagykanállal nézzük a történelmet, ami ahhoz kell, hogy éhes ember ne maradjon a Hazában, orbán és simicska, karrachk (pfúj), sömjén, poltpetti, rogán, lázár, tündike, meg rokonaik, élettársaik csak epigonok!

Nagy háború zajlik köröttünk, s nem vesszük észre, a jobbiknak álló zászló saját senkiháziunkságát minősíti! Nem csak tükörben, de szórólapon, Tv-álszínpadon, kamera előtt minket húz le, de nagyon! Riportereket, bemondókat, kálmányolgákat és műsorba bejáró fáskalap horngáborokat.

Nem rólatok húzza le majd a leplet, mert bűnötök csak a vállalt, buta vakság, de titeket borít be majd nagy gyász-szemfedővel holnapra orbán pártolt, kinevelt jobbika, Magyarok!

A napokban erősödik egy PM kampány egy százszor megrágott témáról, a nemzeti létminimumról. A felvezető kis okos, büszkén kiáltja az éterbe, elviszik, megvitatják a programot minden nagyvárosban! Ne oda menj, aranyom, és főleg ne egyedül! Fogjatok össze DK-val, MSZP-vel és együtt járjátok a falvakat a Nyírségben, BAZ-ban, Dél-Baranyában és Dél-Somogyban, meg mindenütt! Le akarjátok győzni a feketeingeseket, naracsbőrösöket? Ott az esély, a falvakban, de rögtön ám!!!.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o4.16.