Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KOVÁSZ

 

10629640_10203572271405837_6731942575455512075_n.jpg

KOVÁSZ

 

Kell egy kis kovász a tésztába, mert kenyerünk, ehető nem lesz nélküle!

Ha ma nyugdíjas korú harmincezer megvezetett ünnepi ebédje, vagy halotti torra félretett pénze volt, amit Tarsoly, Orbán, Szijjártó, Matolcsy meg a többiek tevőlegesen, vagy hallgatólagosan elloptak, akkor a fidess, az ugyanezek a gazemberek által jegyzett kurzus szart bele az ünnepre-bánatra félretett, készített kenyérbe-tálba.

 

Ehetjük, ha tudjuk, ha van hozzá gyomrunk, meg futhat a félnótás a jobbikhoz. Az is egy tőről fakad orbánnal, nemzeti körökkel, nemzeti kiflis szenátornővel, nemzeti dohánybolttal, nemzeti szódásüvegszemmel, nemzeti mindent viszekkel. A különbség csak a kevésbé burkolt, a nyílt rasszizmus, antiszemitizmus, meg a külföldi pénzek.

Kell egy kis kovász és tanácstalan vagyok, miből kerülhet elő!

Hite már keveseknek maradt, tán csak a sömjén hisz kitartóan – no nem istenben, de abban, hogy sosem bukik lopott, plagizált diplomával. Tán csak a kiskövér hisz abban, hogy nem lesz cölöp belőle gátban, pedig tévedhet. Orbán már rég kilopta vagyonát itthonról – kérdezzétek simicskát – és nem kell neki különgép, hogy elhúzzon jó esetben a kötél elől, mint tette az iráni sah.

Mi marad itt, ha nem hisztek magatokban, ha nem tanultok meg valóban, egy és egyetlen, ma már kettős cél -orbán takarodj, nem kell fasizmus - érdekében összefogni megtiportak?

 

Ki,vagy mi az a hiányzó kovász? Honnan tudjam! Rossz esetben meg sem született! Nem kéne elgondolkodnotok?

Én bizakodó vagyok! A márciusi nyugdíjamból az áprilisiig megtakarítottam 82 forintot! Jobban teljesítek, mint Magyarország!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o4.13.