Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KITILTATÁS A PARADICSOMBÓL

img_3632.jpg

KITILTATÁS A PARADICSOMBÓL

 

Évát, akarom mondani Ildikót kitiltották a Paradicsomból. Az Úr szerint korrupciós botrányokhoz van köze. Az Úr állít, a hívő dolga a hívés... :)

Én hiszek!

Éva, akarom mondani Ildikó alig keveredett botrányba a rendszerváltás óta. Talán, megengedően és publikusan akkor, amikor gyanúsan lopós ( a törvény nem büntetheti azt, aki hülye és megvesz kilencven fidess bukóvári céget) főnöke alelnökiséget kínált APEH színekben neki és elvállalta.

Narancsos Évánk, akarom mondani Ildikónk jól megtanulta az istenvezér 2oo2-es bukása után, előtt és váltópártjuk első három éve alatt, hogy minden szervilis tudás átmenthető, megvéd ami ma hír, tejel mindenki ide, meg oda is. Lopni megéri, minden szinten!

Nem a nemzetközi helyzet fokozódott, mondaná Virág(h) elvtárs, csak a törvényesen választottak, befutottak szerzés-ingerenciája nőtt! Genetikailag módosultak, rászoktak a parázs-lopásra is!  Ennek áldozata az örök Éva, akarom mondani Ildikó, a kiszolgáló.

Nem nőideál, (megkockáztatom, dagadt, lógócsöcsű, és pariban van már most a diplomahiányos volt kormánytag miniszter-asszonnyal) nem etika-példa, csak egy a szolgalelkek között.

Nem hülye. Vélhetőn igaztalan az összes vád, hogy saját nevében nyitott most befagyasztott számlákat, természetesen a Paradicsomban, tartói nevére, hasznára szabad felhasználására. Sokszoros áttétellel, az utánkeresést kizárva ez a Kajmán szigeteken, esetleg a sokak által preferált Virgin Islands szigetcsoportján (több tippet nem adok, jöjjenek a tényfeltáró újságírók) olcsóbb, biztosabb. Bután, az Államokban számlákkal operálni maga lett volna az öngyilkosság.

Ez az Éva, akarom mondani Ildikó előbb-utóbb sokat veszít. A Paradicsom, csak apróság! Veszít állást, pozíciót, megbecsülés maradékait, megy a süllyesztőbe. Nincs, nem lesz zuga a világnak, ahol kívánatos Évának elfogadnák.

Sajnálom – kicsit, nem nagyon – mert bukásával egyidejűleg helyükön maradnak, az ál-keresztény, zárjunk be vasárnap mentalitással felvértezett, legyen-e internetadó, hátráljunk ki csöndesen az Unióból gazemberek, 

és legfőképp a Kígyó.

 

Ádámjaim! Ideje új nőt, nőideált keresnünk!!!!

Csak ne Tóbiás József legyen! :):):)

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.11.o7.