Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KEDVES KORRUMPÁLT!

KEDVES KORRUMPÁLT!

(stratégiai partnereink!)

 

Korrupciós botrányba keveredtél?

Közel álltál a kondérhoz, vagy épp közelebb akartál kerülni és pártállás-független ballib patkányok rád bizonyították, hogy nyakig vagy sáros?

Netán nagy buliban vettél részt, ahol milliárdosak a csúszópénzek, és valami bolha beleköhögött az ügyletbe, csak fele, vagy töredéke ment a célzott zsebekbe, s téged meghagytak bűnbaknak?

Ne félj!

A Nemzeti Összetartás Rendszere megvéd minden támadástól!

A védelem biztosítása a következő tarifa alapján garantált:

  1. Szilárd, párttagságot is jelentő elkötelezettség a NÖR, és vezető ereje a Tádénem Pé, és a déligyümölcs alapú, domináns Párt mellett. TádéemPé tagság, önmagában még nem garancia. Kettős tagság megengedett. Alapár a tagdíjszámításhoz „Kenésre felkínált összeg és cél” honlapunkon!

  2. Felhasználási célt meg nem jelölők számára, tíz forint érintettség után szabad szemetelned az utcán biankó csekket, tízezer forint után, „ egyszer bevásárolhatsz egy szatyorral, ötven százalékos kedvezménnyel a CBA-ban, utalványt adunk! Ha valami véletlen folytán milliárdos korrupció szenvedő, korrumpált alanya lennél, kimosunk, de ki ám törvényesen! Feltételünk csak kettő: A zsebrevágott összeg felét befizeted CÖF menet számlára, vagy közvetlen zsebbe adod nekünk, s megszellőzteted, hogy téged, a korrupció-harc élkatonáját, Gyurcsány próbált meg megkenni! Mondhatod, stadiont akart építeni a beste, valami szedett-vedett ballib csapatnak! Pl.....

  3. Ha támadás ér, bel- vagy külhonból, ne félj! Ha tejelsz, megvédünk, megmarad állásod, pozíciód, s, ha netán nyilatkozatképes is vagy és jól betanulod, amit a szádba rágunk, kaphatsz kisebb-nagyobb mellszobrot is (saját mellméret nem számít) az ugyancsak nemzeti, Adóhivatal bejáratánál!

  4. Ha kételyeid lennének ajánlatunk komolyságáról, dupla tarifát számítunk!

 

Dönts ma, legyél tagja a Nemzeti Összetartás Rendszerének és gyarapodj!

Isten bizony nem szeretnék, ha valami tengerentúli nigger, valami Obama, álságos tiszta-kéz politikájának bedőlnél, és te vinnéd el a balhét!

Nálunk a garancia, hogy kaliberek összedolgoznak azon, minden tiszta és korrupciómentes legyen! Csupa elit mosodás! Garanchi, Simlicska, Leázhár, Rétvéri egy, Rétvéri kettő, kommunikációs szakemberek hada, meg a foltpeti  de főleg a Vizír, a csöndben (Svájcban?) gyarapodó nem-pocakos!

 

Gondolkozz,és fizess -akarom mondani fidess!

Megúszod!!!!!

Válaszleveledhez, viszontválaszként mellékelem a számlaszámot!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.11.o5.

 

A mappában található képek előnézete Nincs megadva rovat