Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KAPOK EBÉDET?

2012.04.19.-021.jpg

KAPOK EBÉDET?

 

A párom kiplakátolta a hírt: Ennek az istenátka Tarsolynak állandó belépője volt a Parlamentbe!

Lájkoltam, (magyarul tetszikeltem) ahogy jó férjhez illik, csak később jutott eszembe, ennyi kevés lesz az ünnepi ebédhez, s a felismerést azonnal követték a keserű sziporkák.

 1. Az még csak hagyján! Belépője volt az MNB devizatartalék raktárba és az Államkincstárba is!

 2. Eredetileg azzal a céllal kapta a belépőt, hogy ha valamelyik honatyánk nemzetbiztonsági kockázattal példálózik, ő, automatikusan, de természetesen esetenként legalább tízmilliárd forintnyi fedezet nélküli kötvény kiadásának jegybankos engedélyezése fejében, szépen feláll, és meghajol.

 3. Nem is kérte, csak adták! A franc tudja minek!

 4. Célzott megjelenéssel kapta! A Szerencsejáték Rt.-vel összehangolt terv szerint neki kellett jelenteni a futballmániás agybetegnek, hogy adott héten kikap, vagy veszít a Győr a Felcsút ellen, s esetenként milyen nem pénzbeli ellenszolgáltatásért.

 5. Csak azért hívták, mert lassan kopik a Parlamentben a szőnyeg, és közmunkás hajléktalanokkal mégis zsenánt lenne annak az eredetileg nem folyamatosan távollévő honatyákra tervezett, koptatási-amortizációs terv szerinti cseréje

 6. Azért kapta, mert olyan cuki pofa!

 7. fidessképviselők miniszterekkel és államtitkárokkal spékelt csoportja szerint a legjobban zsebrefizető nyikhaj idióta volt, akit adott esetben úgy vágnak majd pofán, hogy köztörvényes, mint a szart! Meg is ideologizálták egymás között lézervadászatokkal és szijjártó, meg rogánvillákkal. Kanál nélkül, kés nálunk, majd elvágjuk a nyakát úgy, hogy vér ránk nem fröccsen, "Gyurcsányfióka" jeligére.

 8. Benyomta a Lajos, aki minden szar keverője, és azt hiszi, bedöntheti mindenféle ügynökmúlt tények máig csak részleges, de tervezetten teljes, dokumentált nyilvánossá tételével, hogy a törpe agyament zsigerből az, aminek mondja – minek kerteljünk: Geci!

 9. A kispénzű kisnyugdíjasok Mária Országa Egyesülete járta ki a belépőt, mert abban bíztak, harminc-negyvenéves, teljes összegben majdnem százezer forintos megtakarításukra a kormányközeli Csabicsekker, havonta százezer forint kamatot fizet.

 10. Bokros Lajos nyalta meg belépőjéért a Parlament előtt megmaradt egyetlen lovasszobor lovának ékességét, de a megtörtént eseményről egy ballib TV-stáb miatt rögzített felvétel nem maradt.

 11. Káderjános adatta ki, mert a jelölt-kérelmező ismerte a nótát: „Sütve, a kecsege, az ám a csemege!”Állítólag hozzá is tette: Kechege. I do not speak English. Fish. Kechege! Gut! Harasó!

 12. Kövér volt a kijáró, mert időben információt és dokumentációt cseréltek arról, kinek mi van a tarsolyában, rendőrségi alkalmazottakról.

Na, idáig jutottam.

Ebédkölteményhez a tavalyról őrzött kőhúsokból csak elég lesz!

Ha igen, ha nem, én bizony megyek ordítani április 11.-én, szombaton, közös balos és civil tüntetésre, hogy mocskos, GAZEMBERORBÁN takarodj! Ma talán jóllakott magam helyett megint csak magam, de akkor biz'isten éhesen, torokra!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o3.28.