Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JÓÓÓ REGGELT VIETNAM!!!!

 

 

005--28-.jpg

 

 

JÓÓÓÓ REGGELT VIETNAM!!!


Ez a kormányzat ügyes!

Úgy bolondítja el a választót, ahogy akarja! Kihasznál tudatlanságot és felüliskolázottságot is, zongorázik kedve szerint a hangulatokon, dalra fakaszt polgárt jobb és baloldalon, de úgy, hogy mind kivágja a magas Cé-t. Ez tény, és ha ezt a tényt elfogadjuk, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy míg saját táborában cukorkával, aprópénzzel, trafikkal, vagy termőfölddel, addig az ellentábornál a hagyományos, két tégla jól összecsapva a töködön módszerrel ér el eredményt. A cél, a a maximális gazdasági és politikai hatalomkoncentráció saját zsebre vágva – szentesíti az eszközt.


Ügyes ez a kormányzat!

Törvényt úgy, simán magában, ész nélkül sosem nyújtanak be! Számukra fontos kérdés felvetésekor legalább kettő, de akár több a közvéleményt jelentősen irritáló társutas tervezetet is benyújtanak, hadd csámcsogjon a skriblerek hada, hadd tépje a száját az elvakított.


Mi történik most?

A maradék demokrácia leépítése gőzerővel folyik! Kevés a de facto parlamenti kétharmad, mert – idézem:” előfordulhat olyan eset, hogy a házelnök szavazata nélkül nincs meg a Párt kétharmada!” Nosza, változtassuk meg a házszabályt! Persze, kétharmados szavazattöbbséggel, fijjug!!!

Veszélyben – bár véleményem szerint a feltételezés is csak rájátszás, kamu önriogatás – a Fővárosi Önkormányzat dominánsan fideSS-es, meg kurvára keresztény összetétele! Sto gyélaty, fijjug? Nosza, változtassuk meg a választási törvényt, újra és újfent, pár hónappal a kitűzött választási időpont előtt!

Az egyik terv már átment, a másik is átmegy napokon belül.


S, hogy a skriblerek szabadon téphessék a szájuk, és a zsebüket, egzisztenciájukat rövidtávon sokkal inkább érintő kérdés vigye a prímet, gyorsan előkapják a fagyasztóból felmelegítésre a látszólag gazdasági, adózással kapcsolatos kérdést: Reklámadó a médiában!!!!! Ez aztán azonnal kiveri a biztosítékot az érintetteknél (tulajdonosok és alkalmazottjaik, alanyi demokraták és demokráciaféltők, stb.) teljes joggal, de a téma olyan, amire a zsebében nem érintett plebs, a többség legyint. Tiltakozás-cunami, amit a fijjug a nyakukba vesznek, de vállalják, hiszen felkészültek rá, maguk gerjesztették a hullámokat – ráadásul már jól előkészítetten, nem is először!


Adózik majd a reklámok után a média – tulajdonképpen gazdasági harc egy torta újraosztásában. Piszkos, aljas harc, de a reklám elhelyezőinek és fogyasztóinak csöppet sem fáj.

A kisember legyint az RTL halálsikolyára, mert ha nézi egyáltalán, akkor ugyanazt a szart nézi minden TV-logó alatt, ami majd huszonnégy órában ömlik a dobozból: utált reklámokkal megszakított ezeréves filmek, betelefonálós jósok, igénytelenség Csimborasszói - vetélkedők, felmelegített győzikék, mónikabalázsok, fület próbáló dalműsorok, meg nekik tervezett pöcshimbálás, a való világ.

Mégis, milyen jó,hogy ez a téma, ugye fijjug???


Kutya sem foglalkozik érdemi súllyal, hangerővel a választási törvény ismételt átszabásával, a demokrácia koporsójába bevert újabb szögekkel!!!!


Na, figyeljetek! Egyszer már bedobták – előkészítették. Akkor visszavonták. Van egy fogadásom bárkivel putyukáim! Az önkormányzati választások lezajlása után seperc bedobják az ellehetetlenítés csodafegyverét! Hoznak majd törvényt, kétharmadost, az állami pártfinanszírozás megszüntetéséről! És kaptok majd nyalókát, ideológiát, meg ami kell, időben, jól előkészítetten arról, miért jó ez a népnek! Pfujj! Gyöngytyúkjaim!


Jóóóó reggelt Vietnam!!!!!


Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o6.o3.