Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JOBBAN TELJESÍT

2012.04.25.-027.jpg

JOBBAN TELJESÍT

 

Aljasul, alávaló módon hazudik megint.

Csöppet sem törődik a ténnyel, hogy hazudik, hogy keresztényi alapnormát sért. Csöppet sem törődik azzal, hogy mintát mutat hatalmi pozícióból felnövő generációnak.

Cégéres tolvaj. Tudja mindenki, és senki nem tud tenni ellene hatékonyan. Első stiklijeit szerencsével úszta meg, a követőket már vett, kinevezett jogértelmezők, a legújabbkoriakat pedig a személyes zsebére formált mameluk törvényalkotás, a kiherélt Alkotmánybíróság törvényesíti.

Hörcsög-jellem. Nyomja magába kétpofára a köztől lopottat, persze, lepapírozva és nem saját nevén, vagy, ha mégis, arról nekünk coki. Ha megkaparjuk, még kiderül, sajnálnivalóan nincstelen szegény!

A hörcsög harciasságával pöffeszkedik, ágál észérvek, emberi magatartásformák,emberi közösségek ellen.

Drogos. A hatalom tisztességes emberre nem ható drogja itatta át létezését.

Pici. Feldolgozatlan kisebbségi érzéseivel teli apró kisember, szánnivaló. Ettől lesz vezérlőtábornok a gáton, ettől lesz apja fél- vagy egészen elbutult kriptaszökevények menetének. Még szerencse, hogy lovagolni nem tud. Ha tudna, ma egy fél ország vakparasztja keresné alá a lovat.

Nyerő.  Simán lenyomja azt a potenciális ellenközeget, ami nem ismeri fel lényegét, s nem az ő ócska kis személységét támadja, de egymást marja, mert a konc, amit itt-ott odavet, kell az ellenközeg prominenseinek is.

Sírj Hazám!

Észre sem veszed, hogy neked nem csak ez jutott.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2013.11.07.