Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IVÁNYI GÁBOR

ivanyi.jpg

 

IVÁNYI GÁBOR

 

Ő ad. Mindig, a Kádár rendszerben megkezdett üldöztetése óta ott, ahol a legnagyobb a szükség.

Ad azoknak, akiket a rendszerek gazember-önzése kizárna a kitörés, a felemelkedés lehetőségéből, ad azoknak, akiknek a naponta egyszeri meleg ételből otthoni környezetben soha sem jutna.

Soha nem kér a megajándékozottaktól semmit. Sem sorbanállást, mögé, sem egyháza iránti elhivatottságot, kötődést. Szinte félve, csak annyit tanít, legyél, válj emberré, s próbálj az maradni úgy, hogy mások ellenére, bárki is az a "más", legkevesebbet, s azt is csak nagyon indokolt, szükséges, szinte kötelező esetben tegyél.

A rendszerváltás és a századforduló eltelt éveinek egyetlen idola, akin nem fogott, nem fog a hol mögé álló, hol róla elfelejtkező politikai közeg, vagy konkrétabban, a megszakítással immár harmadik orbáni éra, az őt és sokezrek boldogulására véghezvitt kezdeményezéseit, megvalósítható és megvalósított terveit gátló álkeresztény, hamis, gyökértelen, balogpáteres-lázáros-sömjénes vallásfelfogás és gazember-politika.

 

Valahol, a szívem nem is oly mélyén, a megfáradt, visszavonult csodaembert, a Magyar Köztársaság volt első emberét, Árpibácsit juttatja eszembe.

 

Kontrasztként, mai választók, nektek adom Ádert........................... vegyétek-vigyétek. Kiérdemeltétek!!!!!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o8.3o.