Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

ÍRÓK, KÖLTŐK MEZTELEN TÜNTETÉSE A PARLAMENTNÉL

 

Furcsa mix ez az oldal. Exhibicionisták gyülekezőhelye, sértődések, kanálban háborúk csatatere. Hírek, valósak, álak. Lopottak, átírtak, vitázok rajta, meg köpök rá tudósítások egyvelege.

Arcos-arctalan.

Figyelem!

 Itt is jelen a vezérürü jelenség, a ki, ki után, kivel megy, miért megy utána, kivel háborúzik, és adott a véleménynyilvánítás helyetti, személyes szimpátia szerinti szavazás- értékelés csalóka visszajelzése.

Összegezném: Ez sem jobb, mint a többi. Sokban rosszabb. Ismerek hasonló lapok közt nem egyet, van hasonlítási alapom. Tévedhetek, de ritka szokásom.

 

Itt a hír, értékelhetőn:

 

Ma reggel a parlament elé vonult az amatőr írás-költészet egy marginális, vagy inkább magát marginálisnak mondó csoportja. Nők, férfiak vegyesen korban, tudásban, megjelenési esztétikában vegyesen. Olyan negyvenfős csoport, a magukat több helyen deklaráltan jobbaknak mondók közül.

A csoport, a kordonok előt, a kettes villamosról egy blokkban leszállva csoportosult, és hirtelen, gyors mozdulatokkal levetkezett.

Pucérra.

Ledobott ruhákat kupacba, alá papír, otthon kinyomtatott (tudósítónktól), ki sosem adott vegyesen rossz, vagy még rosszabb írásaikból.

Nagy tüzet raktak.

 

Az anyaszült meztelenre vetkezett csoport mellett az érkezéstől számított hetvennegyedik másodpercben jelent meg a parlamenti őrség, kis késéssel a Nemzetbiztonsági Gárda oszlató rohamcsapata, bukósisakban, poroltóval.

A tüzet hamar elintézték. Az összegyűlt, meztelen, kormányellenes jelszavakat skandáló csoportot a Duna felé terelték.

Az akció, ki tudja honnan, erős bulvár-hátteret kapott. A negyvenfős Ádámok-Évák kiszorítását úgy nyolcvan magyar nyelvből bukott újságíró, és úgy hatvan portréfényképezésben sosem jeleskedő fotós kísérte.

Egészen a Duna parti cipőkig.

Ott a meztelenek, az oszlatásra való felhívás füldörömbölése mellett, húzzon már el a csába Bajnai, meg az egész bagázs felkiáltással, összeölelkezve egy búcsúfogásra (a fiatalabb nők melleit az öregebb férfiak megsimogatták), a társaság az megáradt folyóba csobbant, és az úszni tudók csendben csorogtak Titel felé.

 

Kiküldött tudósítónk a Csepel szigetnél vár úszó költőt kimentésre, vagy hullát agnoszkálásra.

 

Az eseményről részletes tudósítást láthat esti hiraóinkban a kereskedelmi tévék napi, mai napi adásában,. Tudósít mindkét vezető csatornán a fejberúgott bulvárszínész. Kisebbségi beállítottságú műsorainkban az fejleményeket-történéseket Gy. kommentálja gyermeknevelési blokkal vegyítve. Nézze meg ezt is! A Magyar Televízió egyes csatornája a történés helyszíne és a tévé székhely közötti távolság benzinköltségben alig kifejezhető forint-terhe miatt a helyszíni tudósításról. lemaradt.

Nem először.

 

-csataloo-

BGJ.2009.08.26.