Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HUNYADI-KAPISZTRÁN KOALÍCIÓ

005--28-.jpg

HUNYADI-KAPISZTRÁN KOALÍCIÓ

 

Végre elérte, amit akart!

A magyar miniszterelnök, aki joggal-okkal lehet minden tankönyvben az egyéni és társadalmi szociális értékrend meghatározásának negatív példája, a huszadik század félelmein nevelkedett.

Európa struccpolitikája eredményeként, lánglelkű, második Hunyadi Jánosként, vagy a kurzusának hamisságát jobban fémjelző Kapisztrán Jánosként vonulhat be a történelembe!

Íme az ember - Ecce homo!- aki a könyörület-pártiak, a krisztusi tanítások és egyéb ballib maszlag uniós retorzióival sem számolva, sőt, azok ellenére is, megállítja a háborúkkal nyomorgatott Közel- és Távol-kelet, Észak- és Közép-Afrika menekülőinek, migránsainak, az új népvándorlók áradatát! Megvédi Magyarországot, megvédi Európát!

Nézzünk kicsit utána, mi is hozta helyzetbe ezt a kis (T, vagy Sz ?) álasi-Hunyadit?

  1. A két pólusú világ szétesése, több, majdnem harmadik pólusok belépése a keletkezett űrbe.

  2. A lokális háborúk ötven éve, ami elhitette a háborúk szemlélőivel, a háborúzó felek felfegyverzőivel, hogy a krízisek mindig szigorúan behatárolható földrajzi területekhez kötöttek, az azon túllépő jelenségek hatásai marginálisak.

  3. A sokszor, sok nemzetközi fórumon tárgyalt, de soha eredményesen meg nem tárgyalt Észak-Dél, Kelet-Nyugat gazdasági és elosztás-visszajuttatás, fejlesztésbeli kérdéseinek ordító igazságtalanságai.

  4. Az önmagában az egyed legszentebb magánügyei egyikének tartható hit/hitek, s hitre, de azon belül a tudatlanságra és a fanatizmusra játszó-építő, radikálisan térítő-terjeszkedő, illetve az ezekre hajlamos vallási vonulatok egyházi, szervezett támogatása, térnyerése.

 

A kétpólusú világ zárt, szinte átjárhatatlan határokat jelölt ki, védett szögesdróttal, fallal, aknazárral – rendületlenül. Csupán eszmék beszivárgása hódított el területeket folyamatosan a világ legszegényebb országaiban, s eszmék beszivárgása, no meg a következetes munka, az életképesség piaci alapon történő bizonyítása robbantott föl birodalmat – életképtelent.

Korea, Vietnam, Afganisztán és Irak csak a nagyobbak felemlítése ott, ahol majd hatvan éven át folyamatosan ropogtak a fegyverek. Algéria, Kongó, Zimbabwe, Kenya, Nigéria, Irak-Irán, Kambodzsa, Uganda fel és lefegyverzése mekkora hasznot hozott a kétpólusú, majd jobban polarizált világ nagyjainak, s ki törődött a dollár, vagy euró-milliárdokban hasznukat mérő nagyokkal? Ki, kik törődtek a várható következményekkel? Pár idiótának tartott megszállott, akire a kutya sem hallgatott? A politikusok közül a diktátor Titó talán, esetleg Ben Bella, a megbuktatott, Indira Ghandi, meg Vaclav Havel.

Ki várhatta el a tőkétől, hogy megvilágosodik és karitatív fejlesztésekbe, mi több, megnövelt önmaga visszaosztására vállalkozik, ha tudjuk, a tőkének ez nem sajátja? Jóllakottak hajtották nyugodtan álomra fejük, ha látták a kék lobogós gépkocsikról zsákokban lisztet osztó ENSZ katonát, és megnyugvással szörnyülködtek kicsit, nem túlzottan, s főleg nem testközelből a csonttá aszott biafrai, szomáliai kisgyereken.

Csodálkozunk, ha a természeti gazdagságból nem részesülő, saját gazdagságában belső, vagy külső, diktatúráktól, vagy távoli demokráciáktól meglopott, háborúkba kergetett, tanulatlan, de akár tanult kisember hajlamos sorsát egy-egy próféta, aprócska, vagy hatalmas istennek tulajdonított útmutatás szerint, elvakult hitből, fanatizmusából eredően gránát-koszorút kötni magára, s eldobni életét pénzért, családja megélhetéséért? Csodálkozunk, ha tudjuk – mert tudjuk – hogy az uszító ritkán kerül törvényszék elé, s a kisember gyilkos gaztette csak őt gazdagítja?

 

Most nézzük a mi kis Hunyadi II.-nket! Focistának – a magyar nyelv érzékletesen kifejező - elbaszott egy fazon volt, de Jágónak, intrikusnak, demagógnak és csalónak nem semmi ember! Élne az iráni Sah, Mobutu, Kadhafi, Bokassa, Brezsnyev, mind hozzá járnának szemináriumra, hogyan lehet demokrácia látszata alatt lopni, csalni, hazudni! Megkockáztatom, a még nem báró Rothschild is megengedne egy megjegyzés: ügyes!

 

A nép megindult Európába. Nem, nem sárga veszedelem, azok sokkal szofisztikáltabban terjeszkednek szerte a világon. Aki nem érti, megmagyarázom: Munkával, összetartó betelepüléssel, folyamatos beilleszkedési belső ösztönzéssel, persze úgy, hogy a gyökereket soha meg nem tagadják. Ez utóbbi, normáliséknál természetes.

Jön a nép! Az afgán a szír, a szomáliai, a pakisztáni, a koszovói, de piréz is, sőt abból a legtöbb!

Hajtja őket az otthon élhetetlensége, a gerjesztett és fenntartott háborúk, a kenyér, víz, vagy rizshiány, a fegyverropogás, a felfegyverzettek asszonyára hegyezett farkai, a gyermeke könnye egy falat ételért, meg a csábítás, amit ügyes helyi vállalkozók ültetnek fülébe: Menj, átviszlek, ott jobb lesz!

 

Európa a megélt népvándorlásokat kezelni rosszul, kényszerből és nem felkészülten, sokszoros bukottként sem tanulta meg! Egyetlen sikertörténete, győzelme pont a magyarok terjeszkedésének megállítása volt! Erővel, erőből! A zsidók oroszországi, több évszázados inga-üldözését, egy ideig tolerálta, majd Auschwitzcal jutalmazta. Később tanult valamit. Ötvenhat után benyelt kétszázezer magyart. Benyelte az épp Kádár utáni Magyarországon rekedt keleti németeket, míg eljutottak az ígéret földjére, haza! Benyelte a szétesett, de élhető gyarmatbirodalmakból az anyaországba visszatelepülő fehéreket, s a velük társutas gazdasági-politikai menekülőket is. Csöppet a most felkelt, felében, harmadában vízbe fulladó tengerből!

Ma az olasz vizeken és a magyar határon tudatos, szervezett nép-áttelepítés, népvándorlás folyik. Az okokat már elemeztük, a technikák meg ismertek a gyengeelméjűnek is. Szimplán a szemétdombból is lehet meggazdagodni elven alapulnak. Ugye visszaköszönnek a mi, magyar embercsempészeink, akik közvetlen a rendszerváltás után vagyonokat kerestek emberek átdobásával Szlovákiába, Ausztriába? Ugye visszaköszönnek tisztviselőink, akik ugyanitt fejenként kétezer dollárért adtak papírt, hogy egyszerre tizenhét legális betelepülésre jogosult tulajdonosa legyen a frissen alapított magyar-kínai KFT-nek? Ugye, Seszták úr is érti, amit mondok?

 

A mi kis Hunyadi II.-nk csak felül a hullámra, s máris szól érte a harang! Telepít szögesdrótot ma, holnap aknazárat, s lövet is, ha lesz aki lő holnapután! Teszi ezt Európa tehetetlenségét, felkészületlenségét, Csipkerózsika-álmát kihasználva kifejezetten saját, megtervezett, tolvajlásait, gazemberségét kendőző, elterelő művelet keretében.

 

A nagy Hunyadit a pestis vitte el, Kapisztránt dettó. Mindkettőjük mögött egy olyan Európa állt, ami nem foglalkozott a megélhetési kényszer és vallási fanatizmus vezérelt török terjeszkedéssel, az akkor fegyvere, migrációval. Hiba volt. A magyaroknak százötven év hódoltságba került.

Nem kéne kivárni, amíg ezt a kis Hunyadi-kettőt elviszi a pestis! Rászolgálna, de legyintsünk! Ki kéne rúgni a lába alól az uniós tehetetlenség sámliját, gyors közös, akár kemény és kvótarendszeres, szigorú határőrizetes döntéssel, amihez háborús övezetbe valós és betartott fegyverszállítási tilalom járul, amihez nyomorgó országok megsegítéséhez, felemelkedéséhez ötven-százéves gazdasági program társul.

Azt sem kell kivárni, amíg törpe ego, tolvaj – rács mögé kerül. Az eljön idővel!

Lépni most kell!

Ha nem megy, akkor zárjuk be a boltot, Feleim!

 

P.S. Írásom elküldöm az értékrendemben jegyzett és az alig jegyzett, magukat demokratikusnak mondó-hívó pártok prominenseinek, valamint a Szemetesek Szakszervezetének. Visszajelzést a mai állás szerint csak ez utóbbitól várok, "köszönjük, kidobtuk" válasszal!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o6.26.