Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FOGÓDZKODÓ

 

img_7606.jpg

FOGÓDZKODÓ, ELKESEREDETTEKNEK

 

Normális ember nem oszt meg hülyeséget.

Elkeseredett ember sem oszt meg hülyeséget.

Álomvilágban élő ember meg nem hülyeségből építi fel az álomvilágát.

 

Nincs, nem volt és nem lesz forgatókönyv arra, hogy orbán elpucol, mint 89-ben az egypárt. Körülnézel, és megszámolod, hány idióta munkálkodik az un. ellenzéki oldalon főleg egymás ellen, s rájössz, a politikai helyzet sem predesztinál ilyen forgatókönyvet.

 

Mindaddig, amíg nem jön létre nem kényszerű, de szívvel lélekkel vállalt, a nem karrierlovagok törekvéseit vállaló-jutalmazó kompromisszum okán egységes tömb, ami képes eltakarítani a jelszavai, az igazságai a hite vonzásával ezt a nyakunkba szakadt álkeresztény fidess mocskot,

 

... addig tart az éjszaka. Addig, József Attila évente minimum háromszor megúszik a Dunában, új helyén, addig,  nyomorgó gyermek kezéből kilopja a hatalom a zsírt kenyérről.... Előbb azt, aztán a kenyeret is.

 

Beteg ember hagymázas-ballábas, stadion-építő megalomániája, termete által magára méretezett csapdájában, a kevesebb a villanyszámlád -  az életed teszik tönkre csapdában élünk.

 

Normális ember nem ír cikket, bejegyzést, még viccesen sem, arról, hogy a kisgömböc, a tábornokai pocakját kritizáló elhízott árvízi hajós valaha is lemond.

 

Lemondatni sem kell!

 

Csak leváltani!

 

S hogy milyen sors jut neki, lakájainak, haszonélvezőinek a leváltás után, azt bízzuk az egyszer majd valóban demokratikus egységbe szerveződőkre.

Mikor? Majd ha rájönnek arra, hogy van cél az egyéni szemétdomb kiskakas-pozíción túl is. Él az Együtt is, bár az egyetlen értelmes, Bajnai már kilépett.... Él a Szanyipárt is kétmilliárd adóssággal, bár az elnökük elmotorozott.

Ez vagy Te, drága-drága, kurvára jobban teljesítő, beszari, hiteltelen, kétkulacsos, srdce moja, Magyarország!!ta

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o9.o1