Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉLSZÍVŰEK

015--4-.jpg

FÉLSZÍVŰEK

Egy igazi, Nemzeti Forradalmat nem lehet végigcsinálni fél-lelkű féltökű nyikhajokkal, akkor sem, ha igazolást hoznak arról, hogy monitoron járnak árvíz előtt, luxuskurvákhoz járnak áhítat helyett és kantáron vezetett lovon úgy visszafoglalják Erdélyt, hogy az is, mi is belepusztulunk!

Vér kell a pucába! Ki kell mondani a frankót!

Miféle vircsaft, hogy a nagyáruházak vasárnap, az Úr napján zárva tartanak, s a többi meg vígan gazdagodik? Miféle vircsaft, ahol egyik napról a másikra a multi helyett a kisboltos lesz az alkalmazottat, feleségét, gyerekeit, meg az összes egyenesági leszármazottját, plusz a feketén tartott balkézről valókat kizsákmányoló, aki embertelen módon, a bevételt családi kasszába teszi, amihez az említetteknek (és az adóhivatalnak) coki?

 

Miféle vircsaft, hogy Jar mosogatószert vehetek a Spar boltban, mert beházasult az ÖMV kutakhoz, s miféle árukapcsolás, hogy a vásárláshoz ingyen kapom a benzingőzt?

Egyáltalában, miféle hamis, álkeresztény megkülönböztetés, hogy vasárnap, az Úr napján dolgozik, belét kidolgozza az orvos, a nővér, s csak a patológus kap mindig szabadnapot? Robotol a busz- és villamosvezető, szeli az országot semmi pénzért Gaskótól szabadult mozdonyvezető, térdig koptatja térdét misén a munkahelyén a keresztény pap, meg a kispapok? Erdő Péternek nem járna munkaszünet? S ha igen, miért ne kapna százszázalékos pótlékot? Jót, vagy rosszat tenne, ha vasárnaponként nem hirdetne igét? Ha környezetvédelmi megfontolásból eljutottunk a józan ész mellett odáig, hétvégén legyen kamionstop, miért gátolja ez a tutyimutyi féllelkű-félszívű kormány, hogy légtérstop is legyen, s ha balfék külföldi ide akarna tévedni néhanap, azt tegye munkás hétköznapon?

Orbán, kormánya, csókosai csalók, tolvajok. Kinek tudott, kinek vélt, de a szokás- és jogrend szerint nem bizonyított tény.

Értelmes bagázs, egy a tolvajlásait álcázó intézkedésként nem a polgárok és a gazdaság érdekeit sújtó intézkedést, a boltbezárást vette volna célba! Értelmes bagázs a saját alkalmazottait, hivatalait kötelezte volna szombati-vasárnapi nyitvatartásra. Kormányhivatalokban, okmányirodákban, tanácsokon (pardon, önkormányzat a lelkem!), földhivatalokban, ügyeket normálisan, időben kezelő bíróságokon.

Nem értem a kormánypárt PR-technikáját! Nem értem a tanácsadókat!

Adták volna sugallat-javaslatba, hogy az elhízott kétballábas reklámozza a Zeataxot előtte-utána formában, tábornokokra köpködött kritika nélkül, tettek volna meg egy lázárt dohányzás-leszoktató reklámarcnak, jótékonykodott volna a lakáspanamás rogán naponta Ócsa kinevezett biztosaként, verte volna meg kenyérrel a bebaszott asszonyt bebaszott férjként kamera előtt a komondoros balogh, ma nem itt állna fidess, Nemzeti Forradalom, fü-fü-fül-ke, szárnyalnának, mint pokornis-unikornisok, hazudok bármit a képedbe, tartsd ide a képed magyar!

Követelem, hogy a kormány, ami izzad hetente öt napot  - ki Mallorcán, ki Fidzsin, ki meg Mongóliában - megünnepelhesse a szombatot (mert az még szabad), de dolgozzon minden vasárnap hattól, este hatig! Követelem, hogy végzett munkájuk dokumentált legyen, s publikus! Aranyhajó, ha tetszik! Követelem azt is, hogy mielőtt megkezdik, szülessen törvény, hogy bármi rendelkezést is hoznak vasárnap, az, az Úr napja jegyében, a keresztény hagyományokra, kicsikotmány-Alaptörvényre hivatkozva, automatikusan érvénytelen legyen.

Amúgy, a mi kis hatalom-mániákusainknak csak két hét kiképzést kívánok, vonástul-orbánostul: a Boko Haramnál – lányrabló buli végén, enyhén zsírozott seggel. Csütörtökön, pénteken szombaton, vagy vasárnap, hitbéli meggyőződés szerint: parti után az afterparti: nyárson.

A hét többi napja?? Csillagidézés, szegfűherélés, mindenkinek a "nosza" alapból plusz ötvenezret, pálinkás, bokros jónapot, meg ki a legény a gáton-kocsmában, míg képen nem verik vetélkedő, hogy nagy jó recept szerint konzerválhassuk rosszkedvünk összes maradék telére a szart, amit majd orbánrushika szakácsversenyén hatszáztíz milliós állami pénzen jövőre nyolc állami csatornán a pofánkba nyomnak, ezt nyeld le bunkó, paraszt! Plusz egy Nemzeti-Népi Tükör, hogy lássuk magunkat, ahogy falunk. Brezsnyev élne, Hruscsovval járná a gopakot a háromszázegyes parcella előtt az áder-koszorúzás felvezetőjeként sarló-kalapácsosan!

Döntsön az idő, a szavazó!

Csókol benneteket a -csataloo-!

Balog Gábor

-csataloo-

2o15-fogyapénzem május. 25.