Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FEKETE SZOCIALISTÁK

 

008--15-.jpg

 

 

FEKETE SZOCIALISTÁK

Imádom ezeket a  szocikat! Olyan okosak! Most veszik észre, amúgy suttyomban, csak kommentelők szintjén, hogy van egy Botkánk! De jó nekünk!

Kuss van arról, hogy a pártmegújulás idején az ő Botkájuk, először jól beszart, úgy eltűnt a képből, mintha nem lett volna ott soha, mint aki sok likőrt vedelt, aztán meg, hogy mégis maradt és pozícióhoz is jutott, tolta a tehetségtelen szekerét, mert pénze van, bukottan is neki, abban!
Ne istenítsétek, ne Megváltózzátok nekem a botkátok, idióták! Akadna soraitok között rátermett, tiszta is, de az is elmegy a sanyitokkal Brüsszelbe. Sanyinyálastúl-sálastúl, amit, biza viseltem a bukáskor - demonstratíve......

A tehetségesek elmennek. Pénzért, megélhetésért. Egyikük sem Saint Just, egyikük sem Vé-Lenin kaliber, de lehet belőlük, háttérrel, ráhatással, ha pénz, paripa és  fegyver is adott, leváltója a gazemberségnek.

Herélitek magatok folyamatosan szocialisták! Pénzt, családi megélhetést kínáltok annak, aki veszélyes a ti, brancsbeli havi hat-nyolcszázezer adózott forintjaitokra, és tesztek nagy ívben arra, mit mi, lenn, orbán-igában akarunk. Számítók vagytok, ti szocialista vezérkar! Számítotok az emberi észre, a gyöngeségre legfőképp! Nem a legjobbat akarjátok kihozni a tehetségből,  tennétek parkolópályára azt, csak maradjon a koncból nektek, kövületeknek!

Van jövőtök, vagy végképp lebuktok, szocik?
A mesterházytok az inercia szavazatokkal még majd nyolc évig hozza majd családjának, feleségének, szép gyerekeinek, megélhetését állam-pártpénzen. Csupán azért, mert alkuszik belső, zsebrejátszó, normális világban hatszor eltemetett belső pártkövületekkel, akiknek, persze, akad vaj a fülük mögött, az elégnél több, sok is.

Semmi bajom a szocialisták meghatározó, világlép alakító kis, fing-arcaival. Kedves, kis utálatos arcok, kivételekkel, hozott teher szerint itt, vagy ott büdösen.
Mindössze az zavar, de az már nagyon, ennyi bukás után hogyan nem jön rá a pártvezetés, hogy a kis, Brüsszelbe kiutált Sanyi, csak egy többnyire részeg, alulképzett hordószónok, Marosán kiröhögné, joggal. A kis, törpe, Sanyihoz sem mérhető másodvonal meg arra sem jó, hogy bárhol, esélyesként, listára vegyék-tegyék!
Burok sem maradt így belőletek, szocialisták, nem hogy tartalom!

A ti lopunk mi is lopunk, hadd lopjon a másik is formációjának támogatója, míg élek, nem leszek.  Kijelentés, s mögötte nincs garancia, csak az emberségem. A nekem van, nektek, szervezettségetekben ritkán akad valami!

Szocik, Barátaim! Nem a pártvezetés, nem a hillerek, szekeresek, baják, kisspéterek, botkák,, mesterházy mosoly-fanjai, szekértolói! Nektek nem evidencia, hogy egy Újházy-kalibert kéne most harangozóstól, törökzsoltistúl berakni totál vezető pozícióba, félretenni a langyost,  helyzetbe hozni a valóban gondolkodót? S, ha nem nem megy berkeken belül, kilépni tömegesen, átlépni oda, ahol tisztán beszélenk, tisztán gondolkodnak, s megalkuvásdok helyett a balos beálltotság dominál?

Pénzetek pelyva.
Ha jóra fordítanátok, lehetne változás. Ez az, amit kiutált Antikrisztusotok, Feri, na ja, a Gyurcsány  mondott mindigis.

A mai felépítésekkel adtok még négy évet, vezetőiteknek az államtól juttatott törvényes pénzzel. Fagyira pénzt, a bimbódzó, mellettetek, önzésetek mellett szárba szökkenő fasizmusnak!

Bigott, gondolkodást kizáró mentalitásokkal, a sötétség támogatói vagytok, lesztek!
Szégyelljétek magatok, ti szocialisták!!!! Papíron tőlem nem távol álló elveket hirdető, cselekvéseitekben gatyareklám Barátaim!!!!!

Balog Gábor
-csataloo-
2o14.o4.14.