Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FALUSI DILEMMA

 

001--14-.jpg

FALUSI DILEMMA

 

Ez a drága ember lehet szuperman, szakmája Einsteinje, de az, hogy politikusnak nem való, az evidens.

 

PR-marketing oldalról, ha nézzük, egy akkora bukfenc, hogy ihaj! Ismertsége semmi, a haja ősz, ahol a fiatalos megjelenés és lendület image-a a követelmény. Amolyan süllyesztőből előkapott kényszeres összefogás-kötelezettség balfékje.

 

Nem tudom, (nem igaz!) mert honnan tudnám, mitől maradt épp ő rajtunk, mint szamáron a fül - talán megérdemeltük. Annyit még az MSZMP előélet utáni Medgyessy is tudott valószínűleg, vagy, ha nem rávezették, hogy választás előtt ne nyilatkozzon, elég, ha beveti a bájmosolyt. Kik azok a kollektív barmok, akik egy ekkora pöfeteget tesznek pozícióba?

Na ja, tisztában vagyok azzal, hogy minden alkunak ára van, de hogy lehetett elfogadni zászlónk egy politikailag hülyét???? Bebólint majd Mária, hogy ez az én országom, én ezt a kisfalust akarom? Lándzsát tör mellette majd Gábriel, a kardos?

Fenét! Elszomorodnak és elmennek aludni, mert tart az éjszaka.

 

Buták a kisfalust jelölők, de gyávák is. Önmaguk ellen rossz kompromisszumok oldalvizein szerveződők, meg törpéhez húzó, lehet más is a politika jelszóval megélhetést lopók.

 

A metró végállomásánál Thürmer ágál. Bukta, mint mindigis volt, marad. Kicsit arrébb a karrierista jobbos ver sátrat némi orbánpénzzel.

 

Ez kell nektek, nekem, demokratikus, lófasz balodal.A mai húsárak mellett nem is lebecsülendő!!!!!

 

Nem volt elég jó Magyar Gyuri? A neve, az előélete, az ismertsége, mind a nyerést jelezte.

 

A falusotokra nem szavazok! De adok esélyt mindenkinek, aki helyi szinten, balosan, nem egy központi kényszerdöntés foglya, aki nem vödör jeges víz marhasággal próbál hasonulni deutschtamáshoz.

 

Tripp-trapp, lóember-jóember....

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o8.27.