Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FALAK, KERÍTÉSEK

10629640_10203572271405837_6731942575455512075_n.jpg

FALAK, KERÍTÉSEK

 

Ahogy a klf. kerítéseket teszem rendbe fejemben, valahogy mindig eljutok a kínai Nagy Falig. Hiányos ismereteim szerint az migrációellenes célzattal épült. A bevándorlástól, pontosabban a fegyveres bevándorlástól tartva építtette az építő, ma világhatalom, hazánkat is megjárt hódítók ellenében.

A cél az volt hogy átjárhatatlan legyen.

Innen, motoszkál bennem a kisördög, figyelve a világ változásait. Népes kínai kolóniák Európa Amerika, Afrika, Ázsia minden nagyvárosában, közepes városában. Falukban még nem.

Lehet, a mi árvízi vezérünkbe sokkal több szorult a világ történelem-szemléletű látásából? Lehet, azért húzat kerítést a határra (na jó, szegény ember vízzel főz, falra nem futtya!), mert álmot látott, mint egy vemhes koca félresikerült, debil fattya, s világméretű, „nosza fijjug, rajta, ugorgyunk már mi is át a falon” hódítást vizionál? Nem befelé, de kifelé?

Más olvasata ugyanezen fal-építési szándéknak lehet a turizmus fellendítése is amolyan szijgyártó tudod, a dunakeszi-i medencés, felnyírtfejű, a másik kétballábas, a táskahordozó, a quaestoros, a vezér sok közül egyik jobbkeze féle, ideológiával? Bocs, az ideológiát visszavonom, az általában csak értelmes emberek dédelgetett, igaz, vagy hamis, vesszőparipája!!

Micsoda fellendülést hozna kishazánknak, ha százezrével fogadnánk kéthetente a látogatókat, ellen- sátortáborokban, gulasch, meg perkelt garantált, hazai sátras fürdőskurvák Öcsödről, kétnaponta kolbásztöltő verseny a vezérrel, kihelyezett parlament prompt törvényalkotással, ellenzék nélkül stb., akik csupán megszokott katasztrófa-turizmus hajlamuktól indíttatva távcsővel leshetnék a szögesdrótkerítésen átjutni kívánók erőfeszítéseit éveken át! Mekkora visszahívó, visszaváró élmény lehetne ugyanezeknek a tömegben érkező turistáknak, egy sej diri dongó kis, magyaros géppuskatűz a kerítésnél havonta egyszer-kétszer!

Reklamálni a véleményem, eszmefuttatásom miatt lehet bírósági úton, esetleg azt megkerülő haveri megveretéssel. Kormányoldalon egyéb alternatívát, bár eszköztáruk sokoldalú – nem látok.

Itt a vélemény alatt elmondható, hogy nemzetáruló vagyok, majd szarok a véleményre vastagon.

Ha a mi kis kormányzati és kormányközeli újfasisztáink nem jutottak el odáig, hogy Leben und Leben lassen, csak a Lebenschraum a fontos, lehetőleg egyenruhában, s a példaképük a tömeggyilkos horthy, akkor nekem sem marad más, mint az ürítés.

Mementónak, hogy rájuk száradjon. Vastagon, mint a költői guano, s a zsidókurvázó, no name, röfi kormánytagot is csókoltatom!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o7.o6.