Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

ESTI LEVÉL

Ma nagyon elfáradt a test és a lélek is. Tán a szél tette. Hideg volt, sokat voltam az utcán. Ráncokat gyűrt az arcomra és csípett. Kötözködött velem, ki tudja miért.
 
Most elmegyek aludni Veled. Viszlek kézenfogva és beülök a fürdőszobába, amíg a lefekvéshez készülődsz. Egy sohasemlátott esti rituálét nézek végig. Majd jól megcsodálom az egyszerű, precíz és hasznos mozdulatokat, amik magadnak szólnak, hogy friss maradjon a test, alvás előtt is. Szemembe iszom a víztől csepegős, hunyorgó szemed és érezni fogom a bőrömön a cseppeket szárító érdes törülköződ. Az intimitásokkal részben betelve, de hagyva is rájuk neked teret, magadra hagylak, megyek, megmelengetem az ágyat. Csibész kamaszként, persze! Amolyan aligéves férfiként, számítással. Csak az én oldalamon. Tudom, hogy jössz, és tudom, hogy gyorsan lekerül rólad ruha. Kiszámítottam jóelőre, ha így teszek, jobban csábít majd az én oldalam!

Bejöttél. Itthon vagy. Mosolyogsz, hozzám bújsz, ölelsz. A szádra csókolom magam és nem eresztem. Lebegek. Fogom az ideképzelt üdefriss testedet és Téged magamhoz ölelve alszom el nélküled.
Jóéjt távoli Kedves! Veled ébredek!

-csataloo-

BGJ.2008.12.09.

 http://www.youtube.com/watch?v=D6eUdMYzL3k&feature=related