Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÉPÜLJÖN, SZÉPÜLJÖN!

005--28-.jpg

ÉPÜLJÖN, SZÉPÜLJÖN!

 

Úgy hallom, eldöntött tény, hogy a nullás kilométert jelző kőszobornak annyi! orbán és tarlós már rábólintottak, megy a 'csába! A hírt, maga a kiebrudalásban érintett, az erős vaginális szimbólum nulla-kő, erősen fallikus szimbólummal lecserélését megálmodó, s erre a megbízásra szoborszakilag is hivatott Melocco Miklós jegyzi.

Nem tudom, ötletének alapja része-e a "Vagina helyett falloszt a közterekre" mozgalomnak? Tulajdonképpen mindegy. Jelzem, én hagyománytisztelőn, vagina-párti vagyok. Jelzem azt is, hogy semmi problémám a falloszimádókkal, akkor meg pláne nem, ha a szobrancs a sok egyéb között a felcsúti stadion megálmodójának állít majd emléket. Makovecznek.

A bennem motoszkáló kérdések nem Makovecz-ellenesek. Azon gyúrom a nyugger agyam, hogy mi illik jobban egy terjedelmes alagút elé? A kőnulla, a szőrtelenített vagina, amit a velem azonos beállítottságú hajlandó időnként kilométerre asszociálni, anélkül, hogy nullának nézné? Pedig felfogható helyre kis bejáratnak is, hisz rögtön ott a terjedelmes alagút! Jobb, esetleg Jobbik lenne a megoldás, hogy a nullát egy falloszra váltjuk, s közben Makoveczre gondolunk? Fenyegetésként az alagútnak, hogy durrbele, ezt most megkapod, hogy bedőlsz, mint a Déli vasútija, a Krisztinaváros meg megúszik abban, ami a vezér lényege? A teljes sikerélmény érdekében Gárda is kell hozzá, vagy megy anélkül is? Vagy nemzet-népi orbántorgyán-sömjén-melocco vízióként gondoljak rá, hogy ha van fallosz, az alagút is jobban teljesít? Agytornám viszi a képzeletet ide-oda. Harsona a pro, és szelíden elgondolkodtató fuvola a kontra.

Nem csoda, hogy kénytelen vagyok ugrani, váltani a gondolatsort.

 

Vajon mi lesz a nullával, szeretett vagina jelképemmel, amit csak az egykori Gazdasági Minisztérium melleti „lólányok” alkotás űberelt?

Marad a helyén, a fallosz előtt? Ezzel negatív értékelésnek lehetőségét adná a pesti-budai népnek Makoveczről! Makovecz nem egy nulla! Menne a szoborparkba? Munkásmozgalmi gyökerek, lenini ajánlás nélkül kétséges, hogy befogadnák! Tennék az MLSZ, a Pénzügyminisztérium, vagy a fidess székház elé, mint origót, ami egyben az értéket is mértékén jegyzi? Einstandolná a törpe a háza elé, mint minden gondolat, általa hitt magyarság megtestesítőjét anyám picsája értelmezésben, és védetné napi huszonnégy órán tekes-tökösökkel? Esetleg letelepítené Felcsútra a stadionja elé? Enyhe babgázos fingom sincs, mi lesz a megoldás.

 

Csak az a biztos, hogy nulla helyett ott lesz a fallosz, az új Gábriel,mert, ahogy Melocco mondja, orbán és tarlós már rábólintott.

Ők bólintanak. A szopp, lassan, megszokottan, ránk marad megest!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o6.11.