Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ELLENZÉKI KEREKASZTALT!!!!!

img_7627.jpg

ELLENZÉKI KEREKASZTALT, DE MOST!!!!!


Kedves feleim! Látjátok, szümtükkel, mük vogymuk! Isa, por, hamu vogymuk!!!! Pedig szeretnénk lenni a nagyvilág! A középpolgárnak, a lecsúszóknak, a fürdőmedencés lézerjaniknak, a hajléktalannak, a diáknak, a már rég nem diáknak, a diáknak sosem voltnak egy tisztességesebb, nagyzás, kivagyiság, úrhatnámság és a kereszténységet csak alapeszméiben, nem sömjén-lovas mai valóságában befogadó világ.

Valami langyos szarban élt a nemzet, a sokszínű, a rendszerváltoztatásig.

Valós meghurcoltatásokból keveset idézhetünk, mert félt a meghurcoltatásól a megmondó ember, nem félt, de börtönt kapott a meggymagos.

Összefogva, váltásra készülve, vér nélkül hagytunk magunk után egy csöndben utált korszakot, ami a nemzet nagy többségének (nyugathoz mérten relatív, összességében mérhetően pozitív) felemelkedését hozta.

Ma pezseg a szar köröttünk!

A rendszerváltás diadémja, a borostás putyu, aki képes volt belerondítani a Nagy Imre temetés közös áhítatába. Igazat mondott, és ezt tisztelni kell! Otromba volt, ezt is ki kell mondani. Politikai fejlődése a mi lélektérképünk. A kellőnél sokkal több bukott, levitézlett fogadta el idolnak, bálványnak a kukásedényt. Mert ö a begyűjtő. Minden fejlődésellenesnek begyűjtő tégelye, a mindent futtomban bekapó gömböc. Kicsi.

Ellenzékiek!

Ma rákényszerültök, ha maradt emberség bennetek, egy új kerekasztal összehívására!

Olyannyira szétforgácsolt az összes kezdeményezésetek, olyannyira vagytok zsigerből törpék, vagy civilként hülyék, hogy szinte fáj.

Várom ez kezdeményezést, szívem szerint a DK-tól, vagy a Demokratikus Polgári Ellenzéktől, ami egy asztalhoz ültet minden jelentkezőt (beleértve minden nem fasiszta jelentkezőt a jobboldalról is) egyetlen konkrét alapcéllal: Közös, győztes választásokig nem módosítható cél, hogy múljon el közös rosszkedvünk tele, pusztuljon orbán csaló, tolvaj rendszere.


KEREKASZTALT FIÚK! KEREKASZTALT A FÜVES JUHÁSSZAL, AKÁR! KEREKASZTALT A JÁVORBENEDEKEKKEL, AZ ÚTTÉVESZTÓ SZOLIDARITÁSSAL, BOKROSLALIVAL, TÉTÉNYIÉVÁKKAL.

Kerekasztalt Lengyel Lacival, A Gyurcsány-fóbiás lököttel, a fijjug mentorával, Olgi kedvence Kérilacival, behívva még létező, charme-jukból sokat, de értékükből semmit nem vesztett arcokat, lendvaiidikókat, hogy legyen köztünk pösze, motorral bukás után elhúzó karrier-építők volt támogatóit, hogy tudják, nem haragszunk, Kisspétereket, bajákat, hogy világossá tegyük a világ számára, rájuk legföljebb szavazóként számítunk, idejük lejárt. Gémesiket várnánk a Kerekasztalhoz, Dávid Ferenceket.

Talán a szolídabb, de meggyőződéssel élők, rájönnének arra is: Orbánt, orbán rendszerét csak a feltétlen tisztességgel, emberséggel, Iványi Gáborral lehet legyőzni!

Most! Most! Most!

Minden nap késedelem koporsószög a magyar jövőbe.

Vita lesz? Véget nem érő? Na ja! Ezt tudjuk! De ésszerű alapszabályok mellett képesek vagyunk megállapodni. Kivéve, akiket lefizettek.


Ha rám, a noname senkire bízná a hozzáértő tömeg, seperc, két hónapon belül tető alá hoznám az induló, programot adó összeröffenést. Azt mondják, a törpe a köztársasági elnöki pozícióra jó. Oda pályázik, hogy megúszott tolvajlásai, stiklijei zsebben eredményére rátehesse a koronát.

Csataloo, Balog Gábor, magyar állampolgár, tolvajokat, kettősbeszédűeket, non coronat!


Balog Gábor


-csataloo-

2o14.o6.1o.