Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DE JÓ NEKÜNK!

egy-korszak-vege.jpg

DE JÓ NEKÜNK!

 

Általánosságokban gondolkodom, magyar háttérrel, magyarul.

 

Mi lehet a zsarolhatóság alapja ma, itthon egy politikusnál?

 

Elvben sok minden. Jogilag fajsúlyos, jogilag fajsúlytalan, de erkölcsileg kínos, vagy a társadalom által kínosnak tartott tények, de lehetnek akár a tényszerűség alapjait nélkülöző, mendemondaként terjeszthető feltételezések is.

Mondjak példát?

Mondok!

 

Ha például egy lelkész, vagy íróról, neves közszereplőről, parlamenti, vagy nagyvárosi képviselőről kiderülhet, hogy a rendszerváltás előtti állampárt elnyomó, megfigyelő, jelentő szervezetének beszervezett ügynöke volt.

Ha egy politikusról valaki adatot, tényekkel, bizonyíthatóságot megkérdőjelezhetetlen adatokkal megspékelt dossziét, hangfelvételt, egyebet őriz arról, hogy az illető és tettestársai székház-pénzt loptak.

Ha egy másik ugyanolyanról kiderül, hogy főállásban legfőbb vezető, s mellette mellékállásban saját magának oszt földet, szőlőt, bányát - magántársaság képviselőjeként önmagának.

Ha létezik dokumentum, ami túlélve zavaros idők viharait, bizonyítja, hogy valamely szoc-fészekből indult KISZ-titkár valahol, pl. katonaságnál az átkosban aláírt és jelentett katonatársairól, sőt.....

Ha vannak „nőügyek”, hogy ki ne hagyjam őket (Öltözői „férfiügyek” ugyanitt)! Nem példa a fehérvári huszárok partija!!!!!

Ha naggyá nőtt, totál erkölcshiányos és a kaparj kurta elvet valló, szerzéseiben eleinte fineszesnek tűnő, majd egyre inkább elszemtelenedő, vagyonosodásának akarnokságát akár törvényekkel alátámasztó lufi, a világ banktérképén több helyen, sokszoros, de a valódi tulajdonosi szálakat nem ezer százalékosan elrejtett, vagy elrejtettnek vélt, nem létező, de feltételezetten létező bankszámlaszámaira fény derülhet.

 

Példából ennyi tán elég. Elég pártállásfüggetlenül és pártosan is! Mondom, hogy azok, akik magukra ismernek, féljenek, s azok, akik azt remélik, hogy nagy tolvaj, nagy zsarolható árnyékában ők kimaradnak a számonkérés sorából, ne örüljenek!

 

Lehetnek kibúvóik a megzsarolás potenciális áldozatainak? Mert ne felejtsük, a zsarolás bűncselekmény! Elbújhatnak mocskos múltjukkal, akiket meg akarnak zsarolni?

Hát hogyne!

Rögtön az első lehetőség, hogy mindent bevallanak, s azzal fuccs a zsarolónak! A törvénykezés ellene indíthat eljárást, ha olyan! Lásd, képviselő pap -ügynök....

A második? Pártalapítás színezett, festett önbevallással, de úgy, hogy a megzsarolt puttonyában is összegyűlt annyi kiönthető mocsok, hogy a pártalapító ellenzsarolni tud.

Lehet a nem nyitom ki a borítékot módszer is választani! Elcsépelt ugyan, de nem esélytelen!

Szőlő, bánya, székház- és minden egyéb gazdasági, értsd tolvajlásügyekben elég egy szerencsés főügyész-választás. Lehet, hogy pénzbe kerül de megéri! Ügyes kis segítséggel az ügyek elévülnek, nincs perelhetőségi alap!

A besúgás-jelentés zsarolhatóságra pedig válaszolni sem kell egészen addig, míg a célalany a zsaroló kottájából énekel, koreográfiájára táncol! Akkor is igaz, ha tény, hogy a ma társadalma az egykori besúgások-jelentések elkövetőinek előbb ad morális felmentést, mint egy-két többség szerint nem génhibás, de buzi papnak, politikusnak.

 

Mi marad a felsorolás szerint?

Ha az ügynökségi dokumentumokat mint értékelhetetlent lesöpörjük, csupán pár tíz-ötven bankszámlaszám. Olyasmi, ami a pénz hazájában a ma világában kellő eszközök birtokában, s azokat kellő mód érvényesítve, egy jól szervezett titkosszolgálat számára seperc beszerezhető.

 

Ezek után csak egyetlen kérdés marad!

Vajon csak egyetlen titkosszolgálat van a világon, ami a zsarolhatóság alapadataihoz hozzájut, a zsarolhatóság alanyának személyiségét hozzáértő szakorvosok véleménye alapján értékeli és az értékelés, meg a tények ismeretében megzsarolja a szerencsétlen kétballábast?

 

A válasz? Nem tudom! Létezhet több is!

Zárókérdés, csak az, kinek érdeke, hogy megzsarolható magyar politikus a fényben, vagyonban éljen? Döntsétek el magatok!

 

Megnyugtató, hogy, ha minden kötél szakad és minden disznóság kiderül és a politikus várhatón elmarasztalhatónak ítéltető, van választott méltóság kacka bajusszal, aki törvényesen, minden ítélet esetén kegyelmet gyakorolhat bukás után, előre tervezetten még jóideig!

 

DE JÓ NEKÜNK!

 

 

 

Balog Gábor

-csataloo-

2017.04.23.