Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CUSI-ORBÁN PAKTUM

 

2012.04.13.-025.jpg

 

CUSI-ORBÁN PATKTUM

Ha eszetek van, már csak egy hónap és végre, végérvényesen eltűnik a színről a magyar történelem legsilányabb kormánya, párturalma!

Ha csak egyetlen milliárdos tolvajlásról tudtok a szűk, tíz kilométeres lakókörnyezetekben, bátran szorozzátok meg ezerrel, mert a híreket elhallgattató kormánymédia, közel ennyire fogja vissza a valóságot, hallgat a tényekről.


Ha csak egyetlen sorsot ismertek a szomszédjaik között, amit derékba tört, ablakon ugrasztott betonra a fideSS törvényalkotás, a fideSS hatalomvágy, a fideSS nyomulás, pénz- és trafiklenyúlás, földmutyi, szorozzátok be ezerrel, mert a valóság, amit elhallgat a simicska-metró napilap, meg a újonnan bezsebelt nyerges-TV, amit anno csiga-kettőnek hívtatok, pont ezt az ezres szorzót kendőzi-leplezi el.

Ha csak egyszer láttátok kedves vezéretek, Első Fülkefor-t (copyright Parti Nagy Lajos, kalaplengetés előtte!), nevessetek egy jót, mikor a havazást, meg az árvizet vezényli - hó olvadjon, víz meg follyon lefelé Szerbiába paranccsal! Nevessetek a pocakján, mikor a tábornokai hasi adottságait elemzi épp oly vidáman, mint mostanság, kampányidőben, a kilóra megvett Cusi, aki egy nemzettragédián viccelődött, közben orbáni mentalitással saját zsebre játszott.

Cusi és a törpe között gyakorlatilag, csupán az alapokat, a hozzáállást nézve, nincs különbség. Karrierlovag ez is, az is. Az érvényelésülés technikája mindkettőjüknél azonos. Pottyantsd a kalapomba jótékony, hazamentő célra forintodat! ÉN MAJD ELTESZEM!
Csaló mind a kettő, de a Cusi rosszul szaladt.

Cusi leült hat évet. Lehet, gyöngye volt, lehet, mint zsenge, farpofák között sarjadó ideákra éhező közösségnek ideál szerepre kényszerülő, de lehet, őrült. Vagy pontos esélyfelmérője annak, hogy élhet át hat évet élvezettel odanbenn.  Lehet, csak utolsó évében kapott juttatást-bíztatást a fideSS kinnmaradtaktól, hogy szóljon, újrakezdjen.

A feltételezés alapja a vers. Elvtárs, segítsd a lebukottakat!

Jól felfogott érdeke a sosem praktizált jogásznak, a törpének, orbán viktorak, hogy benyúljon Cusi segge alá! Csak az objektivitás kedvéért, nem beállítottságot minősítve, vagy kritizálva merem leírni, amit gondolok: Öt gyerek nem bizonyítvány ahhoz, kinek merre vonz  lelke. Rokonlélek ez a két fazon! Ragozhatnám......

Ha nem támogatja Cusit, a lélekrokont, ha nem adatja ki hazugsággűjteményét, bizony megtörténhet, és hiszem, meg is történik, hogy harminc évre bezárják őt, az országtolvajt. Vagyonelkobzással, fel- és leszármazottak oldalán, örök időkre! Sok- sok bennlakó már várja, hegyezi a cerkát, hogy írjon a történelembe valami durranóst pukkanóst, kvázi, maradandót.

Nos, itt tartunk, magyarjaim, cöfösök, röfösök, bigottak, beszariak, meg otthonmaradók!
Lehet, kedveseim, hogy ti is mind.......?

Rétfalviastul,rétváriastul, szíjgyártósoktul, hoppálpéteres selmecikkel egész a girnyószászokig? Netán a kicsi dajcs, aki kíváságotokra, hol zsidó, hol meg csk titkárnőfaló?


Tartsatok ki, mint Szálasi, a kötélen végzett! Félnetek nincs mit! A kötél nálunk, a normáliséknál, arra kell, hogy kihúzzuk az országot a szarból. Aggatni hazug, országveszejtő, hazaáruló vezetőiteket se indulat, se vehemencia, se jóérzés, de az örök tízparancsolat sem enged.
Igény, lenne rá, de mi, demokraták vagyunk! Vagy keresztények, mint ami ti sosem?????

A MI HAZÁNK, A GYERMEKKORUNK EZER VÁLSÁGGAL, BIZONY, SOK MELLÉBESZÉLÉSSEL, DE EMBERT ÉRVÉNYESÜLNI, NEM A SEGGNYALÁSSAL  FELTÖREKEDNI AKARÓK HAZÁJA! Minden ténykedések kontréjaként - ma is!

HA TETSZIK, SOKAKNÁL RÉG SZEMÉTRE DOBOTT, MERT SOKSZOR ODAVALÓ VOLT, VÖRÖS, ORBÁNOS NYAKKENDŐBEN.... De tisztességgel, ami a vezérekben se nem volt, se nem lesz, sosem!

ORBÁNMENTESEN.

Balog Gábor
-csataloo-
2o14.o3.22.