Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BRÉKING NYÚÚÚÚZ!

 

001--24-.jpg

 

Bréking nyúúúz!!!!

 

A magyar központi hírelosztó szervekhez kiemelt sürgősséggel, Lázár János nevére érkezett távirat szerint, az amerikai hírszerző szervek egy  egy fős csapattal (továbbiakban:Operatív Törzs), a Lipótmező nevezetű közintézmény bezárását követően, valóban  tervezték, hogy egyes magyar politikusokat megfigyelnek.

 

A megfigyelés, az Operativ Törzs jelentése szerint minden potenciális, jelenleg kormányzati pozícióban felbukkanó, illetve ezekkel kapcsolatban álló célszemélynél azon lehetetlenült el, bukott meg, vált kiértékelhetetlenné, hogy valamennyi közvetlen és közvetett megfigyelési eredmény bizonyos Deutsch (Who the fuck is Deutsch?) Tamás anyját adta eredményül!!!!

A távirat továbbiakban megjelöli, hogy az Operatív Törzs (Edward Snowdesk álnéven) jelenleg Moszkvában tartózkodik, feladata magyar politikusok megfigyelése helyett atomerőművek bővítésével kapcsolatos műszaki tanácsadásra módosult.

 

A távirat végén a már említett hírszerző szervek Lázár János megértését és a továbbiakra nézve jóindulatát kérik, kiemelve, hogy ha lehet, ne húzza össze a szemöldökét!!!

 

Bréééking nyúúúúzzzz!!!!!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2014.01.30.